fredag 30 september 2011

Inför matchen med HK Silwing/Troja

Imorgon är det dags för match igen. Borta i Högdalshallen kl 16:30. På sedvanligt vis lär vi ta en promenix i det läckra kvarteret runt omkring hallen för att sedan komma runt och få syn på vår förre M6:a Danne Tornlers gatukök (Dannes Grill). Kan tänka mig att det blir en sådan runda i alla fall.

Sedan kan man hoppas att man har en slant över i fickan så det kan inhandlas lite hembakt, till hemfärden, i kiosken som S/T-spelarna själva bakat.

HK Silwing/Troja har också skrivit lite inför matchen.

***

Säsongen 2008/2009 var Stefan Germerud ovanligt mycket kamikaze i sitt försvarsspel. Gång på gång undrade vi om han verkligen hade klarat sig. Jag minns starkt bortamatchen mot Djurgårdshofs IK, med Brejding i kassen, där Treijner gjorde division 1-debut och Germerud ställdes mot den store Mikael Alfvén på V9. Germerud klev inte undan från de rejäla satsningarna och när han väl fick Alfvén över sig trodde vi att det var kört för det small i golvet. Men "Arnold" fixade även den behandlingen.

Samma säsong spelade vi borta mot HK Lif Blå. Några i laget var "Arnolds" gamla lagkamrater sedan sin tid i Lindeskolans IF. Han ville inte vara sämre då utan försökte sätta hemmalagets M6:a Mikael Gerlström på en bestämd och rejäl stürmer uppe på 13 meter. Även här blev "Arnold" manglad och den här gången på trägolvet i Stadsskogsskolans Idrottshall. Vi riktigt hörde hur luften gick ur honom men vilken enastående kämpaglöd han visade när han reste sig och körde vidare.

Mikael Gerlström har för övrigt bytt från Lindesbergs organisation till HK Järnvägen. De spelar numera i samma serie, division 2 östra, eftersom HK Lif Blå åkte ner.

Inga kommentarer: