måndag 26 september 2011

Suverän träning

Dagen i sig kommer inte att gå till historien som en av de bästa som Treijner & Söderberg har presterat här på bloggen. Nä, istället har jag och Gee befunnit oss ute och fiskat hela dagen. Vi firade stora triumfer med några fina regnbågar som resultat. Rikard Ahlin blev inspirerad av Gees och mitt prat om dagen och han sa till mig:

- Rille, nästa måndag kör vi regnbåge!

- Ja, jo, det kanske kan funka faktiskt. Det vore kul. Vi drar klockan fem, svarade jag.

- Fem??? Ska ni åka så jävla tidigt? Blev svaret och det kan vara så att Ahlin blev lite avskräckt. Vi får se.

Jo, men träningen då. Jag och Axel konstaterade, med fem minuter kvar av träningen, att vi nog inte gjort något mål under kvällen och detta inklusive målvaktsuppvärmningen. Det är en fantastisk bedrift i sig och vi kan bara bli bättre. Vad som var suveränt med dagens träning var annars inställningen och drivet. Det var ett helt annat go i 50-50 situationerna och det var också något som Jacke noga påtalade att vi skulle fokusera på. Emil var överjävlig idag. Kanonträning av honom.

***

Vi var enade i omklädningsrummet att måndagar är den sämsta dagen. Fast Mackan försökte ändå se ljuset.

- Måndagkvällen är bra för då är det ju ändå långt kvar till nästa måndag.

- Tisdagar är vidriga också, lade Melcher till i konversationen.

***

Axel och Lidas tyckte att lagets tvättschema (tvättning av träningskläder) kunde sitta lite mer strategiskt till. I omklädningsrummet för att ta ett exempel.

- Eller så kan du tatuera in schemat, Melcher, sade Axel och tyckte att han hade någon liten fläck över på kroppen.

***

Tur att jag inte håller på och oddsar. Jag är inte bra där. Ni som hängt med i mitt tips av omgång 1 kan se att jag hittills har två rätt av fyra möjliga. Möjligt att eventuella framtida tippningar blir mer träffsäkra när jag har bättre koll på lagen.

***

En match kvar innan omgång 1 fullbordas. Imorgon kör RP Linköping mot HK Country. Efter det kommer det att levereras ett gäng med matchrapporter till mig från SHF. Lite statistik är att vänta alltså.

***

Tävlingen Årets Fiskebild är över för i år. Juli-månad var själva tävlingsmånaden. Jag fick ett bidrag häromdagen föreställande våra bröder Martin och Marcus Petterssons pappa Lasse med en gädda kring två kilo. En härlig sommarbild. Men Lasse, nästa gång måste du hålla tävlingstiden!


Lasse är en av alla grymma själar som ser till att allt fungerar på våra Handbollsfredagar!

Inga kommentarer: