onsdag 15 februari 2012

Jimmy Otter blir borta upp till 7 veckor

Det ska mycket till om HK Country får tillbaka Jimmy Otter i spel något mer den här säsongen efter gårdagens bakslag.

Hur står det till, Jimmy?
- Ja du. Jag missar resten av säsongen efter att ha fått komplikationer i såret efter operationen. Har tagit bort stygnen och just nu är det ett öppet sår som varar. Fyyy, har haft sjuka smärtor men det är bara att se ljuset i den sjuttielva mil långa tunneln!

5 veckor kvar och 5 matcher. Hinner du tillbaka?
- Det tar mellan 2-4 veckor att läka. Sedan får jag inte hålla på med kontaktsport på 2-3 veckor, så tyvärr.

Vilken skit! Men du är samtidigt en hård handbollsspelare så vi får hoppas på att du kryar på dig snabbt!
- Tack!

HK Country har bra chans att nå kvalspel om vi kollar vad alla topplagen har kvar att möta. Skulle de nå kval och samtidigt slår ut tvåan eller trean i division 1 södra och går till DirektOff-spelet, finns en liten möjlighet att Otter kan delta. Men resan dit är lång för både laget och Otter.

***

Och här bjuder jag på lite skönt skvaller som jag hört ute i handbollssverige:

- Henrik Lundvall vann skytteligan i division 1 norra säsongen 2009/2010 när han spelade för Tyresö IF. Efter det drog han till Norge för spel i Herulf HK. Nu sägs det att Lundvall skrivit på för VästeråsIrsta HF till nästa säsong.

- Det sägs också att landslagets förre M6:a Mattias Gustafsson är aktuell som spelande tränare i Skånela IF nästa säsong. Gustafsson spelar just nu i bundesligalaget TuS Nettelstedt-Lübbecke. Med tanke på att han fyller 34 år i sommar vore det inte helt otroligt om han nu vill runda av proffskarriären och flytta hem till Sverige.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Skulle Mattias Gustafsson då ta Dag Lundins plats som tränare menar du?

Söderberg sa...

Ingen aning men en spelande tränare kanske gör sig bäst med att ha en ansvarig tränare på bänken?! "Dagge" är ju Skånela IF så han lär knappast bli petad.

Även Boquist (spelande tränare) har hjälp på bänken - av Leo Ekblom.

Som sagt, skvaller...

Anonym sa...

Mmm smart! Men som sagt, skvaller! ;)