lördag 4 februari 2012

Inför kvällens match mot Ricoh HK

Vi från IFK Nyköping kan ställa samma lag på banan som i senaste matchen, förutom Hampus Asp då som är tillbaka i Caperiotumba. När vi mötte Ricoh HK på en Handbollsfredag den 11/11 2011 blev det lite av en målfest och vi delade på de två poängen via 32-32.

Inledningsvis tydde inget på att vi skulle få med oss någon poäng då. 1-5 i baken efter två snabba av H6:an Fredrik Blanck, två av M6:an Roger Järeholm och ett av H9:an Petter Holmberg. Vi kom sedan ikapp och hade bra häng. Men det skulle komma ett ryck till för gästerna. De stora regissörerna under den perioden var M9:an Patrick Quinones och den kvicke och spänstige H6:an Johan Szybanow som gjorde tre mål vardera. 16-21 var ett lagom kul halvtidsresultat för vår del.

Men då, precis som senast mot RP IF Linköping, gav vi inte upp. Vi hade en bländande period i början av andra halvlek där vi gjorde 9-1 och var ikapp och förbi. Trots att vi hade 32-29 mot slutet räckte det alltså inte hela vägen. Fast vi gjorde en helt okej match och en poäng är bättre än ingen.

I den matchen hade vi fem utespelare som visade vägen. Ikväll krävs det en helgjuten insats av samtliga, inklusive burkväktarna, för att vi ska få med oss några poäng hem till Nypan.

Ny match, nya möjligheter.

Ser fram emot matchen och hoppas att det blir en underhållande sådan där vi slutligen står som segrare.

***

Här har ni respektive lags fem bästa målskyttar så här långt i en samlad tabell sorterad på mål:


Klicka på bilden för större format.

Och här direkt från tabellen:


Klicka på bilden för större format.

Inga kommentarer: