fredag 3 februari 2012

"Jackes" debut som expertkommentator

Jag testade tjänsten på livehandboll.se för första gången i onsdags. 59 spänn för en match är väl, ja, i mesta laget. Eller? Stundtals hade de problem med grafiken, vilket de också påpekade, när resultatet släpade. Och så länge inte allt fungerar perfekt kanske ett lägre belopp är mer rimligt för att köpa en match. Men strunt i det. Jag lär i alla fall köpa fler matcher där framöver.

Det trevliga i denna match var att vår tränare Jakob "Jacke" Sundberg debuterade som expertkommentator och det i matchen mellan Hammarby IF HF och Alingsås HK. Som kommentator satt Peter Ahnberg, som vid det här laget synts en hel del i tv-rutan. Tycker han är bra.

Ahnberg berättade att "Jacke" spelat i Hammarby IF HF under början av 2000-talet och ställde i samma veva frågan om han är en framgångsrik tränare:

- Ja, du. Vi får väl se om vi avancerar uppåt.

Snappade upp en skön passning från Ahnberg till Sundberg när den förstnämnde kommenterade att en av spelarna kom från Torsby. Då vände han blixtsnabbt till "Jacke" och undrade om han varit där någon gång och fick ett svar som var något i stil med:

- Eh, nej men jag ska väl dit snart.

Haha, skönt svar.

Hade för övrigt ett snack med "Jacke" innan torsdagsträningen. Undrade hur det kommer sig att hans namn blev Jakob Sundström i livesändningen. Han berättade att Ahnberg var lagom nöjd över felskrivningen. Redigeraren bad "Jacke" bokstavera sitt namn innan matchen. Så Sundberg blev alltså Sundström. Aja, gör om gör rätt.

Produktionsteamet får en ny chans på söndag när Caperiotumba tar emot IFK Kristianstad och då är "Jacke" expertkommentator igen. Matchen kan ni se via svenskaspel.se, om ni har ett konto där vill säga. Annars kan ni väl helt enkelt köpa matchen via livehandboll.se. Själv har jag konto hos Svenska Spel så den här gången sparar jag 59 spänn. Gratis är gott!


Blev visst lite fel med "Jackes" namn där i rutan.

Och hoppas det kommer gå bra för Asparna i matchen så "Jacke" slipper bita sig i läppen för att inte dra några svordomar. Caperiotumba gjorde ett bottennapp borta mot Malmö HK här senast men det var ändå skönt att se att bröderna satte 4 mål var. Speciellt kul för Hampus som hjälpt oss i fyra matcher under EM-uppehållet. Känns som ett lyckat utbyte för både oss och Hampus som nu hittat matchformen.

Inga kommentarer: