fredag 3 februari 2012

HK Silwing/Troja värvar M6:a

Efter några tunga tapp har nu Högdalsgänget HK Silwing/Troja fått in en ny spelare. Den förre HK Eskil-spelaren Adam Nilsson, född 1982, har skrivit på. Nilsson är M6:a och där har Fredrik Beckman och "Glimman" spelat under säsongen. Därför är det troligt att nu "Glimman", med sina 198 cm, kommer kliva upp på niometer.

Anledningen att han inte spelat med HK Eskil denna säsong är för att han tog ett sabbatsår, som nu blev ett sabbatshalvår, på grund av studier på utbildningen "Hälsocoach - PT & GTI" uppe i Stockholm, enligt uppgifter till bloggen. Och med tanke på Nilssons utbildning lär laget nu ha fått in en rätt vältränad kille.

Han väntas vara aktuell till helgens bortamatch mot Sollentuna HK.

Tränaren Rolf "Vestis" Vestberg kommenterar nyförvärvet:

- Adam är och Silwing har haft honom som motståndare ett otal gånger både som ungdomsspelare och seniorspelare. Han studerar på Lillsved och suget efter handboll blev för stort och han vill nu vara med och "leka" igen. Vi är tacksamma för att han valde Silwing då han är en duktigt utbildad spelare (det är alla från Eskilstuna)samt väldigt bra tränad. Han har redan tillfört mycket energi på de träningar han varit nere på och är bra både framåt och bakåt.

Inga kommentarer: