lördag 29 oktober 2011

Storförlust - igen

Vi kan konstatera att vi återigen åkt på stordäng. Tyresö IF var effektiva och de spelade en snabb handboll. Tyvärr, för oss, hängde vi med huvudena i alltför stora delar av matchen för att det skulle bli match av det. Vi gick inte rakt på mål och slängde bort för många bollar i lägen som vi försökte söka linjen. Mycket däför det blev löjligt stora siffror.

Samtidigt fick varken Treijner eller Persson tag på så många bollar. En del förklaras i frilägen och det är för dåligt av oss andra sex på planen. Men de fick inte tag i så många andra lägen heller. Många gånger blev vi för passiva och inte fick träff på skyttet men det fanns också lägen som de skulle ta.

Vi ska också komma ihåg att det skiljde en del på planen också. Även om vi inte stack dit näsan eller att målvakterna inte gjorde någon suverän insats. Precis som mot HK Eskil så blev det stora siffror i baken när vi inte gjorde jobbet i 60 minuter.

De som jag tycker får godkänt i vårat lag är Axel Eriksson och Rikard Ahlin. Skönt att den sistnämnde var tillbaka för han krigade överallt, precis som Axel. I hemmalaget var väl de flesta lyckosamma. De satte det mesta från samtliga positioner.

Tack för kaffet, Brejding!

***

Just fan. Kan ju vara ärlig att skriva resultatet. 40-24. Fan.

***

Nu är det ändå lördagkväll. Ta nya tag. Vi får fnula på hur vi ska vända tillbaka till det positiva spel vi hade i de tre första omgångarna.

2 kommentarer:

Marcus sa...

Sa ju att vi inte tänkte släppa 34 eller poäng. Ta nya tag och se till att vinna nästa match.

Lycka till!

Söderberg sa...

Japp. Du hade rätt Marcus. Ni var/är bra!

Lycka till själva! Tack!