onsdag 19 oktober 2011

Asps ekvation är överbevisad

Bloggredaktionen fick idag på förmiddagen ett SMS från Tommy Dalin som var på väg till Regnbågssjön för revansch efter måndagens smärre fiasko. Han önskade tips från mästerfiskaren Söderberg och vilket drag som använts under måndagen.

Asps ekvation som visar på att Dalin och utebliven fångst har ett starkt samband, höll även efter måndagens fisketur.

Nu har dock ekvationen fått ett slut. Eller, en hel del talar för det i alla fall. Dalin MMS:ade på eftermiddagen en bild som visar på två nyfångade regnbågar.

Dock är bevisbördan på Dalin tung eftersom han hade en fiskekamrat med sig ut. Vad är det som säger att just Dalin dragit upp dessa bägge skönheter?


Två nyfångade regnbågar från Nävsjön utanför Nypan.

***

Axel, vilken av rutorna "Intressant" och "Kul" bockar du i för detta inlägg?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad jag kan förstå är möjligheten till gastronomisk höjdare i Nyköping lika stor som att Bajen får + i balansräkningen. Tar med äggmackor och termos till handbollsfredag! Eller möjligen kan bloggredaktionen tillhandahålla en rå regnbåge.

Söderberg sa...

Om du vill kan du alltid stödja IFK genom att handla diverse godsaker i kiosken i Sporthallen som kommer att hålla öppet, som vanligt, på Handbollsfredag.

Och om jag inte redan hade hunnit ge bort mitt praktexemplar till regnbåge hade jag utan tvekan gett den till dig imorgon, vem du nu än är. Får bli en annan gång.

Hoppas du får en trevlig vistelse på Handbollsfredag!