torsdag 20 oktober 2011

Skyttetoppen efter 4 omgångar

Rubriken är säkert mer lockande än vad detta inlägg kommer att bjuda på. Så fort som jag får tag på matchprotokollet från HK Silwing/Troja - HK Tyrold är omgång 4 komplett och då kommer ni få se på grejer.

***

Uppsnappat så här långt så utmärkte sig Täby HBK:s Erik Sten med 14 gjorda mål borta mot HK Country. Ingen har gjort så många mål hittills i en och samma match i division 1 norra den här säsongen.

***

Tyresö IF:s Johan Brun gillar att göra fem mål/match. Så har det sett ut de senaste tre omgångarna. I den första mäktade han med sju baljor.

***

När vi ändå är inne på det här med sviter så har vår egen Rikard Ahlin dundrat in fyra mål/match i de tre första matcherna. I den senaste var han avstängd.

Martin Jönsson i IK Cyrus har kört på tre mål/match i de inledande tre omgångarna. Nu senast blev det fyra.

HK Countrys duktige M6:a, Robin Wärn, öppnade med en fin svit med sju mål/match i de två första matcherna. Sedan har han dalat och "bara" gjort fem mål/match i de senaste två omgångarna.

RP IF Linköpings Sebastian Storm är värst bland sviterna. Han har samma målskörd i samtliga fyra omgångar. Ett per match.

3 kommentarer:

Rubb sa...

Nyköping-Eskil "Tyvärr" 24-29
Cyrus-Tyresö "Klar" 30-25
Tyrold-Country "Svår" 28-28
RP-Rioch "Skräll" 29-27
Täby-Sollent "Mattelin" 24-26
Strömnäs-S/W "Hemmaplan" 29-26

Marcus sa...

Vi tänker inte släppa poäng mot Cyrus. Bara så du vet...

Rubb sa...

Det ska bli intressant att se men lycka till jag har haft fel förr men tror ändå på Cyrus