lördag 1 oktober 2011

Men vad hände?

Jo, jo. Men alltså. Nej. Det är svårt att greppa. Visst är det så att HK Eskil är erkänt bra på hemmaplan men 40-24 mot Ricoh HK på fredagskvällen? När jag slog upp SN här kring 8-blecket trodde jag de skrivit fel resultat men det stämde tydligen.

Ska bli intressant att se om det kommer upp något matchreferat där det framgår hur det kunde bli en sådan utskåpning.

***

Var Holmberg, Quinones, Järeholm, Henriksson, Båverud, Damberg, Rudh och gänget med?

I sådana fall tror jag att HK Eskil kommer att vinna mot Sollentuna HK med 38 bollar. Jag har där gått på den klassiska uträkningen att Ricoh HK slog Sollentuna HK med 22 mål och nu slog HK Eskil Ricoh HK med 16. 22+16=38. Så, förslagsvis blir det 55-17.

Logiskt va?

***

Stora siffror blev det också när HK Tyrold vann mot Täby HBK med 37-25. Men där är jag, liksom förmodligen också ni, inte lika överraskad. Det kan svänga snabbt när ett senior/junior-lag möter ett juniorlag. Nu hade dessutom Tyresölaget förstärkning av Hammarbys Oskar Byrén. Likt i matchen mot oss hade de nu även med H9:an Rasmus Andén, som också ingår i Hammarbys a-trupp.

***

Har saxat lite från matchreferatet på HK Tyrolds webbsida:

"Alla i laget tyckte det var kul med så mycket folk som stöd, och vi hoppas att se minst lika mycket folk nästa hemmamatch som är mot Sikeå. Då tar vi 2 nya poäng med hjälp av publiken!"

Då hade ju inte Rickard Jonsson behövt byta till Strömnäs GIF och därmed pendla som en galning.

***

Gameday! Avfärd mot Högdalen - kl 13:30!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Quinones saknades stod det på deras blogg.

Anonym sa...

Rasmus Andén är -93:a och står visserligen med i A-truppen men kommer troligtvis inte spela många minuter i Elitserien denna säsong. Om 2-3 år kommer han däremot att vara dominant! Förhoppningsvis fortfarande i bajen!
//Danne B

Anonym sa...

I vilken blogg stod det om Quinones?