söndag 16 oktober 2011

Noll poäng och byxorna nere

Vi visste att det skulle bli tufft. Men att vi skulle spela så fantastiskt jäkla illa därute på planen hade nog ingen räknat med. Att det bara var typ fyra upp till Sollentuna HK i paus ska vi tacka Emil Persson för som gjorde en briljant match mellan stolparna. Vi tog skitlägen som resulterade i en massa kontringar. Dessutom dåligt hemspring på det efter att man stod kvar och pratade med domaren. Vi stack inte dit med näsan och vi blev stillastående.

Vi gjorde alla generalfel man kan göra, i en och samma match, som vi knappt visat röken av i de tidigare tre matcherna.

Magnus "Nollan" Grahn satt säkert och vred sig på läktaren över hur krampaktigt vi spelade.

Det blev en avhyvling utan dess like i halvtid. Med all rätt. Vi vaknade till lite granna och vi åt oss så sakteliga ikapp och även förbi. Det har vi Sollentuna HK:s målvaktsbyte att tacka för. Att Mattelin bytte ut sig själv, eller vad som nu hände, gjorde att vi fick chansen att vinna matchen. Att han sedan kom in på slutet igen när vi ledde med 22-20 var inte till vår fördel. Samtidigt kissade vi på oss därute på planen och kom inte till något vidare avslut. Sollentuna HK fick avsluta med ett ganska tight läge från V6 som satt i mål.

Jag har aldrig varit med om ett IFK-lag som presterat en sämre handboll än i den här matchen. Då menar jag inte direkt passningskvalitet och dåliga skott men framför allt mod. Att inte våga kliva dit. Det var som att alla tyckte att handboll var det tråkigaste man visste. Jacke hade inte sett något sämre heller. Vi har oss själva att skylla för det här men det är bara att gratulera Sollentuna HK till två poäng.

Som sammanfattningen i omklädningsrummet löd från ledarhåll så ville alla i deras lag vinna. Kan låta märkligt att inte vi ville vinna men nåt skit var det som gjorde att vi uppträdde så illa.

Förutom Emil Persson i kassen, som blev matchens lirare i vårat gäng så ska Kassem Awad nämnas för sin fina insats.

***

Som pricken över i:t var det en timme i bilkö hem sen också. Livet är annars för det mesta rätt okej ändå. Den här söndagen kan vi försöka spola ner på dasset i vårat omklädningsrum som vi hade innan matchen. Duktigt stopp i den toan för övrigt.

***

Fiske med Gee, Ahlin och Dalin imorgon.

***

HK Eskil på fredag. Handbollsfredag. Tagga.

2 kommentarer:

Kr.sands oraklet :) sa...

gTråkigt att höra att ni inte ville vinna!! Fiskefighten imorgon tippar ja på att matsson tarhem!! Säkert tips från Asp!!

Söderberg sa...

Haha, Matsson. Gee 1, Söder 1, Ahlin 0, Dalin 0.