torsdag 13 oktober 2011

Stark avslutning av Strömnäs GIF

Nykomlingarna från Piteå, Strömnäs GIF, fick till en rafflande avslutning i helgen mot HK Tyrold. Tyresölagets Toni Johansson satte 28-26 på straff. Och med minuten kvar åker bortalagets Erik Karlsson ut på ett direktrött. På tal om rött så åkte hemmalagets Felix Vejdegren ut på ett knappa minuten innan Erik. Fast den här gången var det inte direktrött utan tre stycken tvåminutare som låg bakom.

Starkt att komma tillbaka och göra två raka där på slutet. Anton Lundström blev poängräddare efter att ha gjort Pitelagets tre sista mål. Slutresultat 28-28. Svängig match och här har ni lite siffror med HK Tyrolds siffror först:

0-2, 6-6, 12-10, 16-12 (halvtid), 16-16, 20-18, 24-19, 25-25, 28-26, 28-28

Deras nyförvärv på M6 från Sikeå SK, Rickard Jonsson, kom igång rejält och fick sätta sju mål trots att han knappt tränar med laget. Hans sju mål räckte till att få kundvagn i sitt lag och det är helt otroligt att inte Simon Karlsson gjorde flest mål i deras gäng ("bara" 6 mål den här gången).

***

Inget ovanligt men det saknas några matchprotokoll från helgen som var.

***

Tuff vecka med mycket på agendan. Tyvärr går det ut över antalet inlägg här på bloggen. Det kommer snart att bli som vanligt igen. Rätt som det är...

7 kommentarer:

Rubb sa...

Jag trodde inte Strömsnäs skulle ta poäng på bortaplan utan att hoppet skulle stå till hemmaarenan. Visserligen bara spelats 3 omgångar men S/W har väl underpresterat så här långt. Cyrus verkar få ihop det riktigt bra och när Höglund är tillbaka blir dom ju ännu starkare så se upp Rioch och Eskil. Div 2 kan ju inte va bra när ett lag som Sollentunna kan gå upp kommer säkert att ta nån poäng men det blir inte många eller blir dom nollade? Vore kul att jämföra Lidingö med Sollentuna. Country verkar va ett knepigt lag ska bli intressant att se om det blir uddamålsseger eller om dom kan spela ut och få lite målskillnad mot Täby eller kan Täby ställa till det. Om Tyresö ska va med i toppen måste RP besegras på hemmaplan. Upp till bevis nu S/W seger är ett måste om ni ska va med. Go blogg säger jag igen

Tobias Wikström sa...

Det är klart att det skiljer en del mellan tvåan och ettan men än så länge har ju vinnarna av tvåan visat att de håller i ettan. Angående Sollentuna ska man komma ihåg att de fick en gratisplats till serien så det är klart att de får slita om de ska kunna hålla sig kvar!

Rubb sa...

Okey hade lite dålig koll men visst är 0 poäng och -52 i mål lite väl efter 3 omgångar så här behövs värvningar om man ens ska va med i någon match.

LucyInTheSky sa...

Bara som en kommentar kan jag ju säga att det är en väldig skillnad på div2 och div2... Tror inte så många lag i östra plockar speciellt många poäng i södra...

Anonym sa...

Kanske det skiljer en del men skulle va kul att veta på vilka gunder du gör den kommentaren Lucy?

Tobias Wikström sa...

Håller helt klart med dig om att det inte är bra, för deras skull hoppas vi på en uppryckning.

Lucy: Det skiljer alltid en del mellan de olika serierna och Östra har oftast varit bättre än norra men ifjol var nog norra bättre(bortsett från tyresö) och iår är jag ganska övertygad om att norra är bättre så det där går upp och ner och det är riktigt svårt att jämföra!

LucyInTheSky sa...

Har spelat i både serierna tätt inpå, givetvis är det ingen vetenskap men det är så jag tror i alla fall. Skriver iaf tror.....