torsdag 5 maj 2011

Vår sponsor stödjer välgörenhet

Bartos Media kanske ni känner igen vid det här laget? Okej. Det är en av våra sponsorer och de ligger bland annat bakom framtagandet av vår läckra IFK sköld i 3d.



De producerar också radiospoten för Handbollsfredag. Så, det var lite om Bartos Media och vad de gör för oss i IFK Nyköping handboll.

Jag tycker att det är ytterst angeläget och aktuellt att uppmärksamma vad detta företag nu har gjort i välgörenhetens tecken. De har gjort en stor insats för välgörenheten och Röda korset (främst lokalt) genom att ha producerat en film och webbsida, som filmen ligger på, åt dem - helt gratis.

Varför denna film då? Jo, den är till för att, på ett rättvisare sätt, visa hur Röda korset verkar på ett lokalt plan samt hylla de människor som varje dag gör en stor skillnad i människors liv som har det jobbigt.

Denna film hittar ni på där här sidan och eftersom det handlar om välgörenhet resulterar varje visning av filmen i en krona till Röda korset (lokalt). Överstiger denna film 250 000 visningar (kronor) går överskottet till organisationen nationellt.

Det är helt gratis att bidra. Åtta minuter har du råd med!

***

Imorgon får ni en intervju med vår nye tränare, Jacke Sundberg, här på bloggen. Han delar med sig av roliga minnen från tiden som bärande spelare i IFK:s herrlag samt som stjärnskott i Hammarby.

Mycket läsvärt!

1 kommentar:

Unknown sa...

Härligt Rille! Det här är nog Sveriges bästa blogg! /Lars-G