söndag 8 maj 2011

Helgen i Romholmen är avslutad

Ja, nu sitter jag här i soffan och äter upp resterna av det lösgodis jag köpte på mig igår. Har lirat några banor Black ops och konstaterar att jag inte bara har missat SM-finalerna, utan även en helg med dubbel XP på COD... Smällar man får ta när det är träningshelg och Try Out med IFK Nyköping.

Fast helt ärlig var jag ju inte angående SM-finalen då jag såg större delen av första halvlek hukandes över en Iphone som en av Avesta killarna, "Lidas", hade med sig och lyckats koppla upp mot SVT Play. Kunde ju konstatera rätt tidigt att Guifarna vek ner sig totalt och blev helt uppätna av en strålande Forsberg i Sävehof. Total dominans helt enkelt! Men det var väl ingen större överraskning att Sävehof skulle ta hem det på både dam- och herrsidan.

Rille gick ju igenom lite här tidigare på bloggen vad som skulle hända, och nu alltså har hänt i helgen. Sammanfattningsvis ett kort bollpass i fredags, internmatcher i lördags och idag var det Coopertest följt av intervaller. Jag är smått slut i både kropp och själ just nu men det är ju en skön känsla att ha slutfört allt. Det har varit jäkligt roligt att hänga med lagkamrater och besökande lirare ute i Romholmen, och finare omgivning kan man inte ha. Min morgonpiss idag var helt magisk där jag stod uppe på en höjd och blickade ut mot vattnet framför mig! Det enda minuset var ju att storstugan var bokad.... Lite oklart av vilka dock. Måste ha varit jävligt ljuskygga människor för vi tycktes inte se en kotte där. Kanske var det myrorna som hade bokat; verkar nämligen ha varit en dubbelbokning av stuga 3 där besökande målvakten Peter Hansson fick dela säng med en halv myrstack.

Men vi grävde inte ner oss över det utan genomförde både grillningar, musikquizar samt gurkatävlingar där ute. Stuga 4 där Asp huserade fick bli storstuga istället och 20 man klämde in sig i en liten stuga när det var dags för tävlingar. Mycket skratt blev det och Rille har ju bjudit på några sköna kommentarer och fler lär säkert dyka upp här  på bloggen framöver. Rille hade ju även kameran med sig och kan säkert återge både naturupplevelser och handbollsspelare.

Kommer nu hänga i soffan hela jämra dagen och försöka återhämta mig. Imorgon blir det träning klockan 18.00 där vi ska lufsa en dryg halvmil och sedan landa vid Hjortensbergsbadet. Där står simning och relax på schemat där nån varmvattenbassäng ska vara tillgänlig. Man kan nästan tro att Jacke har lite hjärta trots allt! Vad morgondagens "vila" kommer innebära för tisdagens pass vågar jag inte ens tänka på...

Inga kommentarer: