tisdag 31 maj 2011

Tillknäppta tider

Just den här tiden är ju bra skral på handbollsfronten. Inte ett dugg, förutom träning, tycks hända. Hemsidorna är döda. Silwing/Troja uppdaterar lite Silly då och då. All eloge till det. Men sen då? Vad händer i alla andra klubbar? Varför skriver man inte att han eller hon har varit här och där för att provträna och så vidare?

Varför så hemligt? Orkar man inte? Förlorar man något på det?

Nu när Hammarby och Tyrold blir Hammarbyrold och Hammaräby blir Täby. Vad får egentligen Täby för lag? Någon kommenterade tidigare att Bolton ligger nära tillhands att skicka in lite spelare. Men kommer de att vara ett lag för ettan nu när spelarna från förra säsongen drar till Hammarbyrold?

Om de drar sig ur sägs Mantorp vara rätt sugna på den platsen. Det, kan jag tycka, vore rätt bra för handbollen om vi ser ur perspektivet allmänintresse och publik. Det saknar Täby. Om jag får döma efter vår match där i vintras vill säga. Den där svinkalla Tibblehallen lockade bara några trogna Nyköpingssupportrar samt en handfull spelare från Hammarby. Fast, sen är ju vi IFK:are rätt bortskämda på den fronten också.

***

Har en intervju på gång med en helt sjukt het spelare.

Inga kommentarer: