torsdag 26 maj 2011

Grattis Andréas!

Ja, det blev IFK Tumba för Aspen och därmed är de älskade och fruktade bröderna samlade i samma lag igen. Kul för dem båda och två talangfulla träningsprodukter har på sätt och vis nått sitt mål. Trist för oss i Nyköping att tappa Andréas vilket självklart är en avsevärd försvagning. Andréas vinnarskalle är kanske både berömd och ökänd beroend på vilken sida man står på. Han kommer säkerligen bli en bra tillgång för ett hungrigt Tumba. Intressant att han utser IFK Skövde som favoriter i serien kommande år. Med tanke på deras värvningar måste jag säga att de ser jäkligt vassa ut.

Hur som helst får jag gratulera Andréas och önska all lycka till i Tumba! Får bli en sväng till Eriksdalshallen i höst för att spana in brorsorna ta sig an eliten!

***

Oavsett vilka som kommer eller går tränar vi vidare i IFK och idag var ytterligare ett stört jobbigt pass. Vid 17.10 joggar vi ett par kilometer bort till BK Atlas lokaler där vi närmast omgående går igång med en timmes grym brottarfys. Man är helt slut efter 7-8 minuter och resten går på rent vres. Efter en timme på mattorna snörar vi på oss joggingskorna och tar oss bort till Sporthallen där det är tänkt att vi ska köra ytterligare en timme. Det blev kanske 50 minuter men bra tempo på det! Kul! Håller vi i det här kommer vi inte falla på dålig fys i höst i alla fall. Men varför falla alls?

***

På tal om Silly season har vi ju en del kontakter ute själva vad jag förstår. Vi hade snack med killar högre upp i seriesystemet och idag fick jag höra att en av dem dessvärre valt ett lag i Tyska Bundesliga. Förstår inte hur han tänkte där riktigt.. Vad är proffs i Tyska högstaligan mot att lira med oss i IFK? Nä, lika bra att inte ta hit honom. Vi fick inget namn, men ni smarta insatta läsare kanske kan veta vem det är ändå? Våra tränare vägrar ju att säga nåt utan vi vet bara att det inte var Stefan Lövgren.

Pratas även med Sikeåkillarna där det är fortfarande möjligt att en eller två av dem kommer ner lite beroende på jobberbjudanden och annat. 

Från Katrineholm tränar ju Amel redan med oss och om han inte redan har skrivit på tycker jag att det är dags att han gör det nu!

***

Nu ska jag foka på VILA!! Hej hopp!

Inga kommentarer: