måndag 9 maj 2011

HK Eskils Adolfsson till Guif?

Läste lite på Flincks blogg och denne hade ett inlägg från Guifs uppladdning inför finalen när laget pepprade lerduvor med hagel. En av bilderna som Sportbladets fotograf Anders Deros tog illustrerar hur några i laget packades in i en gammal Land Rover Defender. Jag undrar om det inte är HK Eskils Daniel Adolfsson som sitter där precis ovanför registreringsplåten, där i en blå jacka. Se efter själva.



Eller? Är det inte han? Om inte, så är detta ett ganska meningslöst inlägg. Däremot, om det är han, borde detta ses som ett rätt bra Silly Season-rykte. För inte fick väl vem som helst ladda upp med laget?

***

Som Treijner skrev igår vankas det bad ikväll efter att vi först avverkat en skaplig löptur. Kan ju säga att detta är precis vad kroppen kommer att behöva. Ett riktigt varmt bad och lite slappande i ett bubbelbad. Truppen kommer från en tuff men samtidigt rolig och givande helg. Det var också kul att stifta nya bekantskaper med folket utifrån. Särskilt kul var en konversation med Rickard Jonsson där vi kom fram till att världen är bra liten emellanåt.

Hoppas ni alla tog er hem ordentligt med bilarna igår. Kanske särskilt Ume-killarna eftersom de hade en härlig 10-timmarsresa i bil.

Äntligen måndag!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Adolfsson är sambo med Guifs sjukgymnast och dom väntar barn vilken vecka som helst, därav var han med på resan. tyvärr, inget scoop där inte:)

Söderberg sa...

Hehe, okej då. Fast det kunde ha varit nåt.

Mononofu sa...

Jag lade också märke till detta och det var nära att det hamnade på Silwings silly. Men nu har vi fått en förklaring...

Anonym sa...

det är bra med insider info ibland så nu kan ni andas ut..:)

kul att kunna hjälpa till!

Söderberg sa...

Härligt. Fortsätt gärna hjälpa till och bidra! Tack!