onsdag 7 december 2011

IFK goes north! del 2

Ja, Rille slängde in lite bilder och gav oss alla en bra redogörelse från matchen mot Strömnäs. Jag tog lite bilder också som jag tänkte bidra med här på bloggen. Glömde dessvärre att fota lite här och där bland annat på morgonen vid frukosten. Klokt att samlas 05.45 förresten! Men då vi fick 2 poäng med oss hem kan man inte säga annat än att det var värt det.


 Här har vi precis checkat in och vi surrar lite skit på Arlanda. Melcher tycks köra nån form av trumsolo och de övriga tycks begrunda livet. Axel är sjukt matchfokuserad här...

 Några av boysen hängde i sofforna och i sann stockholmsanda breder Ahlin ut sig över halva Arlanda. Likt flera andra gjorde han en bra insats några timmar senare och var helt klart en bidragande orsak till vinst!

 Det var ett rejält plan vi fick åka med vilket kändes jävligt skönt. Jag hade sett en liten propellersnurra framför mig så det här var en positiv överaskning. Boeing 737:a trodde Jacke på beskrivningen och vem är jag att säga emot? Våra coacher, tillika planexperter, valde ju att skumpa fram med SJ på grund av sin flygskräck.

 Här ser vi Gee avancera uppför trapporna in i planet med bara en tanke i huvudet: Spöa Strömnäs!

 Våra domare fanns också på plats i planet och eskilstunaparet berättade att man kan bli berest som domare. Helgen som kommer nu ska de ner till Götet och döma Kungälv mot Borås i söderettan. Det tycks bli några hundra mil per säsong! Som Rille skrev sist gjorde de ett gott jobb trots den långväga resan.

Av en ren slump lyckades jag att få extra benutrymme på väg till Kallax. Underbart skönt får jag säga! Kassem som satt med mig och Emil tyckte även han att det var gött, vilket är förståeligt med hans längd.

 
Här har vi två turturduvor som valde att dela axel på flyget mot norr. Vuxna män gör saker tillsammans och vem är jag att döma?

 Ett litet hopp framåt och här har vi hamnat i Piteå och hallen där matchen spelades. Mycket trevlig hall får jag säga och inramningen var bra! Trevliga damer ordnade med kaffe inför fighten och det var faktiskt rätt många på läktaren också.

Här tar vi en promenad inför fighten. En tripp på vad som visade sig vara Sveriges första gågata! Invigd 1961 någon gång i augusti om jag inte missminner mig.

 Micke Gee blev överlycklig när han hittade "sin" klädbutik i Pite! Av skyltfönstret att döma är det inte direkt kläder han själv skulle bära.. eller...?

 Här är fighten över och som ni ser blev det ett bra resultat för oss. Det sprang iväg något mot slutet då det var klart, men enligt jacke måste man vara fem mål bättre än motståndarna för att vinna på bortaplan. Med det tänket ska vi vinna med 10 hemma, men det återstår ju att se!

På hemresan blev det inte SAS utan Norwegian och de har sådana här läckra stjärtar! Blev inget extra benutrymma för mig där men med Emil som granne hade jag inte nåt att klaga på.

***

Där tar bilderna slut dessvärre men jag kan glatt meddela att vi alla kom hem säkert från flyget. Tommy och Jacke hade mysigt sällskap av fyra utbytesstudenter på vägen hem och var jättenöjda med sina hytter rent i allmänhet. De var tillbaka i Nyköping 12.40 på måndagen... Jacke blev dessutom sjuk på kuppen eller kupén.. haha.

***

Nu väntar ett par träningar till i veckan innan vi åker till Täby för att försöka ta två nya poäng. Viktiga matcher nu här runt jul innan vi kan fira ledighet med skinka och glögg!





Inga kommentarer: