torsdag 1 december 2011

Bloggen behöver er hjälp!

För att kunna fortsätta hålla en hög och fin servicegrad gentemot er läsare, vad gäller den gedigna statistiken, behöver jag hjälp av de ansvariga personerna i varje lag som skickar in match- och arbetsprotokollen. Det är nämligen så att Tävlingsrummet på SHF kommer ha ytterst begränsat med resurser under en tid framöver.

Den ambitiöse Oscar Svensson, som haft en vikariat som nu gått ut, har mejlat mig alla dokument under hösten. Nu när Michael Forssten är tillbaka kommer han ta över detta men han slutar på SHF om två veckor. Tävlingschefen Ralf Lundberg kommer därför ha en hel del att göra innan någon ny kommer in och det kan därför bli vissa förseningar med att jag får dokumenten på mejlen.

Så, om ni tycker att det är schysst att jag kör statistiken även fortsättningsvis, med veckovisa uppdateringar, behöver jag er hjälp. Kansli eller någon ledare kan scanna och mejla, eller faxa till mig om scanning saknas. Match- och arbetsprotokoll alltså. Viktigt att bägge dokumenten kommer till mig.

Men ni behöver som vanligt också posta in det till SHF. Inga ändringar där alltså.

Jag har kontakt med personer i alla lagen idag men det kanske behövs att en annan person, i just ditt lag, tar kontakt med mig i detta ärende.

Nu är det alltså fritt fram att sprida detta budskap till berörda personer - om ni vill att det ska komma ut smaskig statistik även framöver.

Min mejl hittar ni här på sidan till höger under Deltagare. Klicka in er på Söderberg. Sen hittar ni, under kontakta, en klickbar e-postlänk. Och anledningen till att jag inte skriver ut den här i inlägget är för att den då snappas upp av en massa spamprogram.

Dra också ett mejl ifall ni behöver uppgifter om faxnummer. Det är bra med ett mejl i första hand så att jag får kontaktpersonens mejl ifall jag har några frågor och funderingar.

Tack för hjälpen och hoppas på ett bra samarbete!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ett tips, kan inte de ansvariga för protokollen MMSa till dig, med exempelvis en Iphone borde kvalitén duga?

Anonym sa...

Alternativt maila från sin telefon :)

Söderberg sa...

Ja, nu är jag nog en av de enda som inte har en iPhone, illa, men det skulle nog kunna funka att fota av resp. protokoll med en iPhone och mejla.

Hoppas i alla fall på bra respons där protokollet trillar in sen. ;-)