fredag 30 december 2011

Återvändarnas afton

Kvällens träning var mycket väl genomförd. Ungefär som igår, mycket spring både med och utan boll. Den stora skillnaden var fotbollsuppvärmningen där vi äldre vann med 5-0.

Återigen var Simon Skuthälla med på träningen. Men det var också några andra ansikten som var på plats som vi inte sett på ett tag, av olika anledningar.

Morgan "Mogge" Karlsson som flyttat till Malmö för studier och tidigare spelare i HK Extra, var med och stegade och sköt. Nu testar han lite handboll i IFK Malmö i division 4.

Och så var äntligen Stefan Germerud tillbaka i hallen för att testa ett pass efter sin knäoperation. Det såg bra ut för hans del där han mestadels spelade H6. Vänsterhänt som han är kommer detta väl till pass. Bara att hålla tummarna på att inte knät svullnade upp för mycket efter träningen. En hel "Germe", eller hel kommer han aldrig att bli, men halvhel då så kommer han både tillföra bredd och spets. Jag vet, jag ska inte snacka något om att vara hel. Men "Germe" och jag kompletterar varandra med olika spelstilar på H6 och han gör detsamma med Melcher på H9. Så det vore inte fel att få in en lirare till på högersidan.

Med i hallen, men inte på planen, var min gamle H6-kollega Jesper Göransson som hellre föredrog att lyfta skrot tillsammans med Johan Lennartsson. Bägge grabbarna spelade förra säsongen med oss men Göransson bor sedan i somras i Halmstad där han pluggar. Men inte spelar handboll för närvarande. Lennartsson spelar, som jag skrivit tidigare, i Sikeå SK och pluggar samtidigt i Umeå.

Riktigt kul att träffa er boys och vi ses mer nästa vecka!

***

Oj. Höll på att glömma att rätta till mitt inlägg om torsdagens träning. Kollisionen mellan Axel och Jacke på mittplanen resulterade inte alls i att bägge föll i backen. Det var bara Jacke som drog omkull. Axel fortsatte att springa.

Sorry Axel att jag missuppfattade situationen.

***

Efter träningen lät Emil Persson meddela att han saknat den assisterande tränaren Tommy Dalins traditionella julskämt. Det som han alltid drar efter sista träningen inför jul. Nu påpekade Persson att Dalin missade att dra det i förra veckan.

Dalin: Vet ni, imorgon kommer vi inte in här i hallen!
Någon: Va? Vadårå?
Dalin: Jo, för då står julen för dörren!

1 kommentar:

Jesper#6 sa...

Tack själv Rille! Riktigt roligt att träffa dig och grabbarna igen!!