onsdag 10 augusti 2011

Vi länkar upp två handbollsbloggar

Det oranga laget från Härnösand, Brännans IF, har en bloggfantast som gillar att dela med sig av sina tankar. Tobias Wikström har bloggat en del tidigare men väljer fr.o.m. nu att göra det på samma bloggportal som Treijner & Söderberg. Han tycker, tänker och skriver om Norrlandshandbollen. För handbollens bästa - kul tycker vi!

Vi får cred: "Handboll på norrlänska - med fokus på Brännan".

***

KFUM Kalmar HK bloggar också. Egentligen ingenting nytt för en annan men eftersom de länkat upp oss via sin blogg är det inte mer än rätt att även vi länkar upp bloggen 120 kg kärlek.

Det är just 120 kg kärlek som den ena bloggaren sägs väga och han heter Christian Berntsson och är målvakt. Precis som Treijner. Fast min bloggkollega väger inte 120 kg. Tror vi spelat mot Christian någon gång när han stod i IK Cyrus faktiskt.

De är, likt oss, en bloggarduo och den andra skribenten är ingen mindre än Tobias "Tobbe" Larsson. En Nyköpingsbekant som varit här och gjort avtryck och lämnat en och annan skön historia efter sig under sin tid i klubben. Bl.a. återfinns han i Svarta Boken, något som kanske publiceras här en vacker dag.

Här har ni ett av deras inlägg där Treijner & Söderberg får cred. Tackar!

2 kommentarer:

120 KG kärlek sa...

Det är klart man har fastnat där Kombinationen 9metare och ösgöte är ingen bra kombo!!

Kul att ni länkat till oss grabbar stort tack!!

Tobbe

Söderberg sa...

Tack själva!