torsdag 18 augusti 2011

En rubrik som skulle platsa i Svarta Boken

Ibland vill man som skribent vara lite fyndig och klämma i ordentligt och få läsaren att säga högt för sig själv: Rackarns, det här måste man ju bara läsa. Jag själv har oftast rätt bråttom och orkar inte med några kluriga rubriker (skyller på det eftersom jag inte är bättre än så). Fast även jag kan ju få till det ibland om jag tillåts egoboosta mig en aning och inte helt sänka mig själv.

Nu har journalisten Jonny Nilsson på Laholms Tidning fått till det ordentligt i en handbollsartikeln om Eslövs HF. Hade den handlat om oss hade den åkt in i Svarta Boken på en gång.

Eslövs HF gick från 18-31 till 25-20

Jag skulle vilja ha sett den där matchen när Eslövs HF gjorde sju mål på slutet samtidigt som motståndarna blev av med elva mål. Hade de hyrt in Kärras sekretariat till den matchen? Grymt är ordet!

Och ja, jag har läst hela artikeln och fattar vad rubriken syftar på men ändå.

***

Mer då? Jag kan konstatera att några var äckligt snabba med att svara på intervjuerna om lagen i division 1 norra.

Vi kör med öppna kort tycker jag och för att lägga lite press på övriga:

HK Country - klart!
HK Eskil - klart!
HK Silwing/Troja - klart!
RP IF Linköping - klart förutom en liten komplettering!
IK Cyrus - fått kontakt och väntar nu bara på svar!
Tyresö IF - fått kontakt och väntar nu bara på svar!
HK Tyrold - kansliet har vidarebefordrat till rätt person!
Täby HBK - kansliet har vidarebefordrat till rätt person!
IFK Nyköping - ej svarat - kom igen Jacke!
Ricoh HK - ej svarat!
Sollentuna HK - ej svarat!
Strömnäs GIF - ej svarat!

Ni som läser det här och spelar i något utav lagen som ännu ej svarat och som träffar på er tränare inom kort, kan väl vara vänliga att påminna. Allt för handbollens bästa - varje dag!

***

Om jag tolkade Treijner rätt så är intervjun klar som han gjort med en elitserietränare. Det ska redigeras och ha sig lite bara så den som väntar på något gott (pssst, kolla under helgen).

***

För er som undrar över IFK:s damlag och spelarna som var med under den gångna säsongen kan inom någon dag ta del av en redogörelse för vad var och en i laget kommer att göra här i framtiden.

***

Match på söndag ju. RP IF Linköping. Vax on, vax off. Persson, redde vi ut vilken hall vi skulle spela i sen? Ljungsbro? Linköping?

***

Sist men inte minst så har Treijner & Söderberg gjort det igen. Tyckte det var hög tid för en intervju med handbollsproffset och vår gamla lagkompis från förr - Lukas Karlsson! Riktigt fräckt, så håll utkik.

Inga kommentarer: