torsdag 4 augusti 2011

Asparnas Caperiotumba träningsspelade

Då har bröderna Asp återförenats i samma lag i matchspel igen. Senast det begav sig var säsongen 2008/2009 i IFK Nyköping med allsvenskt kval som pricken över i:t. Igår åkte de till Roslagen för att möta allsvenska Rimbo HK, beachhandbollsproffsen med Tollbringarna i spetsen. En träningsmatch som löpte över 3 x 20 min. Enligt Andréas Asp luftades Caperiotumba ordentligt och samtliga fick spela 10 minuter i varje period.

Rimbo HK rivstartade och hade en 9-3-ledning. Vid det läget klev Asp in och i den första periodpausen stod det 12-11 till laget från Roslagen.

- Jag spelade trea bakåt och överallt framåt. Vi hade kontroll på matchen men lyckades aldrig rycka för vi slarvade så in i..., sade Asp.

Enligt uppgift skötte sig även brorsan Hampus bra på planen. Dock spelade han ej i sista perioden p.g.a. nåt strul i armen. Armstruma?

- Vi saknade också våra bägge ordinarie H6:or, förklarade Asp innan han skulle chilla vidare på någon skön strand där i Stockholm.

Matchen slutade med seger för Caperiotumba, 29-27.

***

Tanken var att Caperiotumba skulle spela träningsmatch redan nu på fredag igen. Då mot SM-silvermedaljörerna Guif Eskilstuna. Men där råder sjukstuga så matchen har blivit inställd.

Inga kommentarer: