tisdag 2 augusti 2011

Ett nytt ansikte när handbollen kom igång

Inledningsvis var vice ordförande Fredlund på plats för att ge lite kortare information. Löparpjuxen satt på sin plats och man stod bara och väntade på att få direktiv om att sticka iväg på en mil. För det var nog vad alla i laget trodde. Nu blev det inte så utan det blev istället ett gäng sköna intervaller blandat med fys som skulle chocka kroppen i en knapp timme för att sedan dra in och limma in några bollar.

Ett riktigt roligt handbollspass var det efter att inte ha varit inne och lirat handboll på ett tag nu. Mycket skott där den nya målvakten, från Avesta, Fredrik "Lidas" Lidström fick känna på att det är lite skillnad på division 3 och 1. Att sedan alla dessa skott föregicks av intervaller gjorde väl varken hans eller våra ben mycket piggare i spänst och fart.


Lidas. Tydligen är nudlar en vanligt förekommande ingrediens i hans kostcirkel.

För dagen höll Stefan Antal i träningen och han sade inledningsvis att handbollsträningen skulle avslutas med en Barcelona-övning. Något som någon direkt missuppfattade med en viskning i ringen runt mittcirkeln.

- Jaaa, lite fotboll på slutet.

Haha. Lite kul. Men det var istället en fartfylld kontringsövning med spel i numerärt överläge (3 mot 2) för det anfallande laget. Sporten som utövades var handboll och ingenting annat. Mycket spring och snabba beslut. Bra för de trötta kropparna och knopparna att träna på.

***

Och till Lidas vill jag väl bara säga att du ska vara varmt välkommen till IFK och Nyköping. Kul att ha dig i laget! Som inneboende hos Melcher den första tiden lär du väl få höra en och annan låt på Guitar Hero. Det är vad jag kan gissa mig till i alla fall. Kungen på Guitar Hero - The Melch.

***

Vad kvällens träning erbjöd vet jag inte eftersom jag gärna gick och blev krasslig här några timmar efter gårdagens träning. Typiskt. Det var ju så gött att komma igång igår på allvar. Men jag ska nog vara tillbaka på någon dag.

Inga kommentarer: