fredag 19 augusti 2011

Uganda håller koll på Treijner & Söderberg

Synd att inte bloggens statistiksida kan erbjuda en fullständig karthistorik sedan premiären av Treijner & Söderberg. Många länder har hittat in på bloggen - världen över. Argentina igår. Uganda idag. I Sverige hittar vi dagligen läsare från de flesta orterna där det spelas handboll. Norge, Finland, Danmark och Tyskland har även de dagligen läsare från spridda orter.

Känns ärligt talat riktigt kul. Lätt att glömma bort ibland att man skriver för fler än vårat lilla gäng här i Nypan. Fortsätt gärna titta förbi så ska vi även fortsättningsvis försöka bjuda på trevlig läsning som är av intresse för andra än närmast sörjande.


Ett kartutdrag av var dagens läsare kommer ifrån.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Klart man måste kolla in bloggen även när man är i Uganda! Vill ju se vad som händer...

Hälsningar
Mattias Bejbom
Tyresö IF
(alltså inte med på träningslägret, ojoj...)

Söderberg sa...

Haha, strålande Mattias. Kul att du hörde av dig så min nyfikenhet stillades. Får man vara fräck och fråga vad du pysslar med i Uganda?

restine sa...

Letar nya spelare kanske?

Wiiand sa...

Vill passa på att hälsa till er i IFK från Argentina, klart jag vill hålla koll även under juniorVM ! Snart dags för ny säsong, då lämnar jag överledarrollen och stoppar återigen in pipan i truten, kanske med en bronsmedalj om halsen?

Söderberg sa...

Tack för det Anders och ett stort grattis till VM-bronset! Ses väl i någon hall här under säsongen antar jag.

Anonym sa...

Söderberg: Är i Uganda med flickvännen och åker runt lite i landet. Hon var volontär på ett barnhem här förra året så vi har hälsat på där! Blir väl en safari också innan man kommer hem till handbollen...

/Mattias

Söderberg sa...

Spännande värre. Ta en vågad bild i Tyresö-tröjan tillsammans med något farligt djur så kan vi lägga ut den här sen. Trevlig resa. :-)