måndag 8 augusti 2011

HK Country rustar!

Ringde en vän idag som bor i Skövde och följer IFK Skövde med stort intresse. Vi språkade om ditten och datten men så nämnde han att vi skulle se upp med HK Country i årets seriespel. Tydligen har de fått en duktig M6 i Robin Wärn från Skövde till låns. Han är född -91 och är beskriven som en duktig tvåvägsspelare som lovas en ljus framtid i elitserien. Dessutom ska Country ha fått Johan Elfs namnskrivning vilket onekligen är en mycket stark värvning till ett redan bra lag. Det är givetvis tidigt att säga men visst verkar det som att Country seglar upp som stark kandidat till seriesegrare nu?

Fick en kommentar om Elf från Andréas Asp som kamperade med Elf förrförra säsongen i Skövde. Asp var som vanligt ute och fiskade med Mattis och Gee, men hade ändå tid att säga några ord om Elfs styrkor på handbollsplanen.

Andréas - Det är en hygglig värvning för division ett (en litotes från Asps sida!). Han är framförallt en duktig försvarsspelare som kommer att styra upp deras försvar. Framåt är han en bra speluppläggar med taktiskt kunnande. Däremot förlovade han sig i somras så jag vet inte riktigt vilken fokus han har haft på handboll och träning under sommaren (skratt).

Nå, oavsett vilken fysisk form han är i, var både jag och Andréas helt överrens om att det är en ruggigt bra värvning för Country!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Många har varit på Elf. Bland annat Lindesberg och lag från Norge. Bara säga grattis om Country lyckats signa honom.

Frågan är om även Country tar Järlström som inte heller får/vill få kontrakt med Skövde?

Anonym sa...

Asp du är som vanligt ute å cyklar :) det blir ingen handboll för Elf det kommande året.

Anonym sa...

Asp har väl bara kommenterat Elf som spelare men det är Pelle som skrivit att han ska lira med Country

pelle sa...

Precis som den senare Anonym säger är det mina uppgifter som säger att Elf spelar i Country. Asp kunde inte konfirmera det utan uttalade sig bara om Elf som spelare.

Jag har pratat med polaren igen som hört det från personer inifrån IFK Skövde. Men på Countrys hemsida hittar jag inget om det, så kanske är jag för tidigt ute?


Sedan är det intressant att om även Järlström står utan kontrakt i höst och om han också är intresserad av att stanna i Skövde men välja röd/svart istället för blå/vitt.