fredag 1 oktober 2010

Seger!!!!

Första tvåpoängaren är bärgad och det är helt underbart! Än en gång tappar vi en ledning i samband med pausvilan, och än en gång är matchen på väg ur våra händer. Men denna gången biter vi ihop och tar hem segern!

Jag mäktar inte med något längre referat men det lär komma på hemsidan inom kort ändå. Vill ge cred till hela laget som tar tag i det och gör det vi ska. Beröm till Kenta och Peter som punktar bort den för kvällen helt lysande Petter Holmberg. Beröm till Viktor Brofjord som gör en djävulskt bra insats idag! Beröm till Tommy som går in och sätter en viktig straff när Andréas får en märklig utvisning i slutet av matchen. Annars beröm även till domarna som håller en bra nivå på matchen. Beröm till läktaren och särskilt till kvällens värdlag som är världsmästare på att heja!

Nu börjar det bli tjatigt så jag lägger ner. Ha en grym helg alla där ute! puss och kram

2 kommentarer:

Anne Asp sa...

Du borde orka då det blev vinst och det borde ha gett dig tändvätska till att skriva..........

René sa...

Hi! I'd like to introduce my blog to you. If you comment on mine, i'll come right back and comment on yours. In order to have visitors and keep them, that would be the best way to go.Comments are very important!

Best,

René