torsdag 28 oktober 2010

Publikrekord imorgon?

Såg just att någon handbollsintresserad från New York, USA, varit inne och läst bloggen också. Det backar ju bara upp mitt tidigare inlägg ännu mer, om att vi är ute i vida världen med bloggen. Intressant statistiksida må jag säga.

Snart dags för sista genrepet inför höjdarmatchen mot ex-allsvenska IVH Västerås imorgon, kl 19:30, i Nyköpings sporthall. Blir ju riktigt fräscht med att Martin Boquist kommer hit och lirar. Hoppas det kommer lite extra (heja) publik för det.

Kan också hoppas att SN nämner det i morgondagens tidning så folk inser vad det är för profil som ska spela mot ett hypertaggat IFK. Annars tror jag vi måste marknadsföra våra hemmamatcher och härliga inramningar lite bättre. En miniruta i SN lockar sina stadiga 400 vilket också mestadels är IFK-folk vilket man inte behöver vara Einstein för att gissa på. Om vi kunde smacka upp lite affischer runt om på skolor och på stan, som förr om åren, så tror jag nog vi kan locka ytterligare 100-200 pers. Rekordpublik för oss i IFK var annars mot HK Eskil, säsongen 08/09, när det kom 724 pers. Då var det en tidig seriefinal där bägge lagen var obesegrade, har jag för mig, samtidigt som det var länsderby. Tror att det är möjligt att få till denna mängd igen, även om vi inte spelar länsderby eller seriefinal. Vi måste synas mer och bättre, eller vad tror ni?

Drömmer mig bort...om en sprängfylld sporthall igen. Det, mina damer och herrar, var en känsla och upplevelse som fortfarande ger gåshud vid blåtta tanken. Tack för det minnet, synd bara att vi inte var med i första halvleken. 22-25 (7-14), blev det tyvärr. Adolfsson och målvakts-Olsson vann den matchen åt Eskil.

Imorgon tar vi nya tag, med eller utan publikrekord!

Hoppas också kunna bjuda på några sköna träningsbilder här på bloggen om ett tag, kanske redan ikväll.

Inga kommentarer: