torsdag 28 oktober 2010

Förlust för damerna mot Tyresöflickorna

Bortamatcher på onsdagar är ingen favorit för mig direkt - tänker då närmast på Irstamatchen för oss herrar - och det verkar som att damerna tycker lika illa om det. Efter att ha krossat Skogås på hemmaplan senast blev det förlust med 28-19 borta mot Tyresöflickorna.

Har ingen direkt info annat än att offensiven inte fungerade särskilt bra och att motståndarna var "mer på tårna" som Jögge uttryckte det. Handbollsmässigt ska det dock inte saknas något vilket är en positivt med tanke på att Tyresöflickorna leder serien nu. Måste ändå säga att de har inlett serien mycket bra med tanke på att de är nykomlingar. Läste i tidningen att Elina gjorde 9 av 19 baljor och det får anses bra tycker jag! Förutom Elina ska Malin Åkvist, Nellie Asp och Fanny Skogkvist stått ut lite extra. Får hoppas att de kommer igen till nästa kamp och plockar två pong då!

För vår egen del är det full fokus på IVH-matchen imorgon. Det är sanslöst hur många "måstematcher" som vi har i den här serien och att den är jämnare än någonsin är ju uppenbart. Personligen tycker jag att det ska bli kul att se vilken klass Boqvist håller och hur stor roll han tar på sig imorgon.

Inga kommentarer: