lördag 16 oktober 2010

Tips till oss bloggare

Vi har uppdaterat lite på bloggen och lagt till några bloggar i länklistan på höger sida. Om ni har tips på bra handbollsläsning är det välkommet att lämna förslag i kommentarerna. Sedan kanske ni har samma problem som jag ibland när det kommer till att lämna kommentarer. Att man exempelvis inte ser den där magiska texten man måste skriva in. Då kan det räcka att uppdatera sidan innan ni lägger in kommentaren. Då dyker den upp för mig iaf.

Vissa har sagt att de inte förstår hur man skriver namn ifall man inte har ett googlekonto. Tror att Anonym är ett förval, men om ni tittar ser ni att man kan klicka på Namn/URL och där skriva dit sitt namn. Alltid roligt med kommentarer och det blir EXTRA (heja!) roligt om man signerar sitt inlägg.

Ja, det var lite tips till er men vi tar gärna tips från er!

2 kommentarer:

Micke sa...

För att vara lojal, måste jag förstås nämna Josefssons (baserad i Malmö) blogg på Expressen.
http://blogg.expressen.se/josefsson/


Men ännu bättre är Malin Jonsons (ex-Expressen/GT, numera GP och fd SM-guldvinnare med Skövde HF) privata blogg, där det kommer lite rapporter från både herr- och damelitserien. Även insatta kommentarer om landslagen och internationellt. http://alfabeto.blogg.se/

pelle sa...

Hej Micke! har läst lite och det ser bra ut ju. kommer lägga in dem i länklistan här nere!