söndag 17 oktober 2010

Prestigefylld namntävling

Pelle lättade igår på trycket när han meddelade att det var högst aktuellt att nu göra ett namnbyte här på bloggen. Det är ju inte bara Pelle, Dr. House, som spekulerar längre. Jag är också med i bilden och vill ha min del, 50-50, hälften, ja ni hajjar väl. Inget konstigt med det. Har bara inte vågat säga det till Pelle själv så det var himla lättande och skönt när han tog initiativet och sa det till mig. Då slapp jag vara sådär jobbig och krävande. Jag blev i alla fall väldigt glad.

Nu återstår bara det svåra. Vad ska bloggen heta? Vi behöver er hjälp så skicka in era förslag via kommentarsfältet. Härmed öppnar vi upp för en ytterst prestigefylld namntävling. Vinnaren kommer få en snygg presentation här på bloggen. Priset blir äran att ha döpt denna löjligt populära blogg.

Vi hade en workshop igår i Pelles sköna våning. Det var jag, Pelle förstås, G, Mackan, Festing, Jeppe Eriksson och Simon. Vi hade ett race under kvällen när vi brainstormade och kläckte idéer för hur vi ska jobba med denna blogg hädanefter. Det kommer, om det går som vi hoppas, att bli ett uppsving - en extreme blogg makeover på alla sätt och vis.

Den som väntar på något gott...ja, den väntar ju alltid för länge...Hej för nu!

3 kommentarer:

veronica sa...

Snillen spekulerar!

Stefan Antal sa...

Bröderna Blogg

Söderberg sa...

Förslagen bara haglar in. Vet inte hur vi ska hantera alla. Tack för bidraget Stefan!