söndag 24 oktober 2010

Vad bortskämda ni varit idag!

Tre, mer eller mindre, rejäla inlägg här på bloggen idag som toppades med ett läckert videoklipp på en kamikaze-Axel som försöker hoppa igenom väggen i Linköpings Sporthall. Hahaha, så roligt, även efter åttonde klicket på play-knappen.

Nu blev ni lite väl bortskämda med så mycket härlig läsning under dagen. Imorgon är det en vidrig måndag som väntar, som ni vet. Ni ska dock se fram emot den för det kommer att komma en fräsch och färsk intervju här på bloggen. I min lilla intervju-serie över de spelare som lämnat laget till säsongen kommer nu epilogen. Alltså spelare två av två. Vem kan det vara? Skriv och gissa under kommentarer!

Annars har dagen bjudit på 1-årskalas med bullar och tårta, trevligt värre. Efter det ville jag inte missa matchen i korpinnebandyns division 5-serie mellan Stigtomta Titans och NPON (Polisen). Det är alltid stor underhållning för det smäller rätt bra när NPON spelar. Vissa är helt galna tamefan, hahaha. Titans vann med 3-2 efter att NPON nästan forcerade in en kvittering med bara några sekunder kvar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha ja det måste vara Jögge då! För Hampus var ju skytt.

Söder sa...

Såg nu att jag varit lite otydlig. Det är ju för sjutton tre stycken som lämnat laget, bäng i huvet är man. Med två menade jag nog spelarförluster i den meningen att de gått till andra klubbar. Jögge har visserligen bytt till att vara tränare i damlaget men annars lagt skorna på hyllan.

Well well. Bra gissat anonym men det är Hampus Asp som är näste man till rakning. Vi ska nog göra ett reportage om Jögge också. Alltid intressant att få hans tankar och idéer om saker och ting:-)

pelle sa...

Det är ju snudd på fyra förluster eftersom Smike så gott som lämnat skutan. Fast han finns ju visserligen med i pereferin...

Söder sa...

Ja, du ser Pelle! Jag missar saker hela tiden. Är lite för snabb ibland, för snabb för mitt eget bästa. Undrar om jag är för snabb på handbollsplanen också? Nä, klart jag inte är, haha. Fast enligt Lennartsson måste vi ju alla bli bättre på att vara snabba. Jag får inte ihop detta alls. Nu känner jag mig bara förvirrad. Hjälp!!!