fredag 22 oktober 2010

Mer P-80

Frågan dykte upp här på träningen ikväll ifall det verkligen var Mikael "Smike" Andersson på min grafiska bild över P80. Kastar här in bilden i sitt original. Ni kan se att det inte kan vara någon annan än just Smike, där han sitter i sina målvaktskläder, eller vad säger du Kenta? :-) (förstora bilden genom att klicka på den) Fast det är klart. Gary och Smike kan ha gjort en kupp med att ha låtit Gary ikläda sig Smikes målvaktskläder. Det får vi nog aldrig någon rätsida på.



Sen kanske ni undrar varför jag markerat ut Sankan? Jo, han är inte bara en trogen läsare av bloggen (min tolkning). Han hade en ytterst vital information att delge efter att han läst mitt granskande inlägg om P-80 i finalspelet. Jag hade glömt att nämna Ida Sahlin, tjejen som ett helt SM-slutspel sprang och jagade. F-n, jag har glömt hur hon såg ut. Sankan har fortfarande Ida på sin topp-3-snyggaste-lista. Sankan, leta upp henne på FB och be henne höra av sig via bloggen. Vi måste intervjua Ida så vi får hennes perspektiv på det hela.

Sankan kommer också ihåg att han i Tyresö-matchen övervann spöket i Tyresö-målet, som han haft i 10 år. Sankan var ingen känd målgörare men dunkade i den matchen in 3-4 baljor mot målvakten han haft så fruktansvärt svårt för i alla år. Härlig avslutning på en fantastisk saga för Sankan. Här har ni Sankan, i en mer rättvis presentation:











4 kommentarer:

Micke sa...

Var det därför Lefvert ställde sig i mål i fotboll?

Söder sa...

Kan ha med det och göra, ja ;-)

staf sa...

Värst var Kalle, -som sket inför varje match, -med öppen dörr, för att han inte skulle missa nåt, nån sa.
Nästvärst var Jonny som sket i allt.
Stoffe och Galloway var alltid taggade till 180 å Nisse bara skrek!
-Vilket gäng!
/Staf

Sankan sa...

O Larsa som aldrig kunde skita.. sjukt roligt. Kommer ihåg eken cup, där Lasse lirade bländande handboll långt in i slutspelet men sen fick slänga in handduken eftersom han var full av skit som vägrade komma ut. Hysteriskt roligt!