tisdag 28 september 2010

Fokus inför matchen på fredag

Två omgångar och blott en pinne duger inte för oss i IFK då vi siktar på en topplacering även i år. Nu på fredag möter vi Tyrold som vi hade klara problem med ifjol. Borta blev vi löjligt bortlirade och hemma avgjorde vi först i sista sekunden genom Hamp the champ. De har tagit en riktig skalp i år i och med segern mot Skånela och lär vara att räkna med i år. Vet i övrigt inget om hur de har träningsmatchat i år, eller hur många som är kvar från förra året. Axel Fihn ska ju ha bytt till just Skånela (grattis till det bytet liksom!) men tydligen blev de inte särskilt mycket svagare av det. Medellängden lär ju dock sänkts med ett par decimeter...

Om Petter Holmberg och Grahn är kvar är det ju spelare att se upp med, men de har flera duktiga lirare och så en bra målvakt. Som vanligt är det dock vårt eget spel som ska vara i fokus. Vi fick oss nog en rejäl tankeställare efter matchen i onsdags och jag tycker att torsdagen och fredagens träningar var lite tuffare och grinigare. Nu idag gjorde vi ett bottenpass men det hoppas jag är ett undantag och att vi sparar oss till slutet av veckan. Det är bara två poäng som gäller och så kan vi förhoppningsvis bjuda vår underbara publik på en fin handboll.

Sen vill jag gratulera våra juniorer som går vidare till steg 3 i SM! Grattis till det! Vill även gratulera min underbara sambo Hampalichious Hamp! Kan säga direkt att det inte finns någon man hellre delar dubbelsäng med på kryssning. Han varken försvinner, kastar choklad eller kissar i sängen och det är tre bra egenskaper! Kram till dig och stort grattis och fortsatt lycka till i Tumba!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har den politiskt-mediala överklassen och den organiserade brottsligheten gjort gemensam sak mot Sverigedemokraterna. Facket och Original Gangsters. Demokratin är hotad. Då kan jag omöjligt tiga. Det är en medborgerlig PLIKT nu för alla oss som GILLAR OLIKA att slå till mot den falska vänsterns åsiktsterror, Gleichschaltungs- och diktatursträvanden.

Samtidigt känner jag mig skyldig att sprida ljus över det verkliga HIV-läget i vårt land. Mörklagt av de Mäktiga.

Vidare instiftar jag den ultimata religionen, den "metakatolska kristosatanismen".

Denna sida upp!

Hamp the Champ sa...

Tack, dina ord värmer nästan lika bra som din kropp