fredag 17 september 2010

Lika i premiären..

I en gastkramande fight fick vi lika mot Eskil. Vi ligger under med 20-25 men vänder tillbaka och leder med 28-27. 30 sekunder kvar och vi vinner boll. Men otur och fippel gör att Eskil får läget att avgöra. Deras duktige mitt 6 snappar upp en boll, får ett grymt läge som Emil stänger. MEN då bestämmer sig ena domaren för att avgöra matchen och ge straff. Helt obegripligt och så jävla tråkigt. Bra också att ha Eskilstunadomare som dömer ett Eskilstunalag. Har hört att Västeråsdomare ska döma IVH mot Eskil. Hur fan tänker de som tillsätter domare i den här serien?

Grym fight iaf och alla ska ha beröm. Extra cred till Axel som gör en fantastisk fight idag! Emil är klart godkänd och gör många viktiga räddningar. Aspen är ju bra och, fan det är många som är bra. ALLA levererade.. Ändå bara en pinne..

Vill också nämna Mackan Pettersson som gjorde en fantastisk insats när han tog bort en boll på väg att förstöra bollkastningen i pausvilan. Likt en ballerina trippade han genom bollhavet och hindrade en katastrof!

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart att domaren dömde straff i slutet. Han är ju kompis med hela eskillaget. Det är temejfan en stor jävla skandal att två eskilstundomare får döma denna match och vara så behjälpliga till eskil. Vad är det för jävla Kalle Anka förbund som tillsätter dessa idioter som låter eskil vara grisar och provocera en hel match som de gör och komma undan så billigt med det?? All heder åt IFK Nyköping iallafall, ni spelade fantastiskt bra. Ni var bäst och borde ha vunnit!!