tisdag 14 september 2010

Torsk i premiären för damerna

Var nere efter träningen och såg våra damer ta sig an Norrköping i premiären. I Eskil cup lyckades tjejerna besegra dem med blott en boll, men ledde stort länge i den matchen. Det fanns därför all anledning att tro att det skulle bli så även nu.

Men Norrköpingstjejerna fick den bästa starten och i halvlek stod det 10-13. Den målskillnaden höll sig en bit in i andra men så kom det ett ryck från IFK som bådade gott. Vips var det lika och hoppet tändes. Men Norrköpings målvakt var förbannat bra - ska tydligen ha meriter från elitserien - och Norrköping tog tillbaka initiativet i matchen. Mot slutet rinner det iväg några bollar och det blir en femmålsförlust tror jag.

Beröm till Joline som dyngar in mål, samt till Elina på kanten som är säker i läget. Tycker även att IFK presterar ett bra försvarsspel och när Julia i målet får den hjälp hon ska ha, tar hon det mesta. Nu är premiären avklarad och förhoppningsvis alla nerver borta. Bara att blåsa på!

Själv har jag redan börjat blicka mot fredagens match. Vår träning idag har vissa bra sekvenser men det ska upp några snäpp till. Eskil är det bästa laget i serien och alla måste leverera om vi ska ha en chans till seger. Men det vore så jävla smarrigt att dänga dit dem i premiären och det är allt jag kan tänka på just nu!

Ses i hallen gott folk!

Inga kommentarer: