fredag 10 september 2010

Imorgon är det dags.. matchernas match!

Jag har egentligen plitat ner alldeles för lite om morgondagens match. Men jag har inte vetat riktigt hur man ska beskriva det som ska ske. Rätt många av mina största idoler ska imorn kliva in på samma golv som jag, och dessutom ska jag försöka fånga några bollar. Jag ska försöka vara respektlös och under 60 minuter se dem som vilka motståndare som helst. Det är ju dessutom generalrepetition för seriepremiären. Men i all ärlighet vet jag inte om jag kommer kunna gå in respektlös till den här fighten. Helst vill man ju ta med autografblocket...

Det kommer i alla fall bli en publikfest och jag tvivlar inte på att det är utsålt till 16.00 imorn. Jag hoppas även att det dyker upp många till 13.30 då HK Extra tar emot MP i en förmatch. Där har vi många av framtidens IFK-lirare på planen. Några av dem ingår även i den stora trupp som ska bära A-laget till framgångar under säsongen.

Det finns fortfarande biljetter kvar till matchen men se till att dyka upp tidigt om ni ska få en plats. Det finns även platsbiljetter kvar till Hamnmaggan på kvällen där du får en fin chans att svepa en bägare med namn som Stefan Lövgren eller Johan Petersson - eller båda två! Dyk upp i varje fall!

Inga kommentarer: