torsdag 2 juni 2011

Ytterligare ett tufft pass avverkat!

Vi har återigen svettat ner mattorna i BK Atlas lokaler och kört ett hårt 90-minuterspass. Idag låg fokus på axlar och bröst kan man nog tillstå. Tydligen är vi starkare mentalt nu enligt tränarna, men jag är fan lika knäckt för varje pass - innan, under och efter! Men för varje pass klarar jag något mer som inte gick förra gången och jag ser på mina kamrater och ser att det är likadant för dem.

Avslutningen var en tävling i vem som kunde hålla upp och ut armarna längst. Ni ska alltså "bara" stå med armarna rakt ut åt sidorna så länge ni orkar. Simon och Matte orkade längst och klarade runt 4.30 minuter. Då ska ni veta att vi under 85 minuter gjort ett antal hundra armhävningar, axelpress samt stått med armarna ut innan i kanske fem minuter och gjort diverse övningar. Riktigt jävla bra jobbat! Undertecknad vek ner sig först men jag har ju mina enorma biceps att hålla upp också. Inte helt rättvisa förhållanden menar jag . . .

***

Som ni kan läsa i förra inlägget av Rille är det drakbåtstävling på lördag runt 14 tror jag samling 13.30 var det för oss i alla fall. Först ska vi träna såklart så det blir 10-12 i Sporthalsen och sedan paddla för glatta livet. Svårt att säga vilka som kommer vinna. Man vill ju tro att det ska stå mellan de två mest fysiska sporterna hockey och handboll. Men de andra kanske smygtränar paddling för att komma först? Ska bli kul i alla fall och vi i IFK är inställda på seger! Mål nummer två är att inte hamna i drickat.. Asp hade tydligen provat på paddling i enmanskanot idag och badat inte mindre än sex gånger.

2 kommentarer:

Stolt IFK:are sa...

När kommer de efterlängtade utviksbilderna? ;)

Söderberg sa...

Fint att somliga inte glömt vad som en gång "utlovades". Får se om någon är redo för detta framöver. :-)