fredag 10 juni 2011

Melcher i Aftonbladets hårdrocksbilaga

All publicitet är bra publicitet. Så brukar det heta. IFK Nyköpings handbollsherrar passar på att marknadsföra sig själva på olika sätt. Nu senast var det den vänsterhänte Melcher Melcherssons tur och han passade på att klippa till med en helsida i Aftonbladets hårdrocksbilaga.

Melcher, hur hamnade du där?
- Det var någon sorts tävling på Aftonbladet där man skulle skicka in sin bästa rocktatuering. Det var min lillasyster som hade sett det och även hon som anmälde mig till tävlingen. Nån vecka senare så ringde det en journalist från Aftonbladet och ställde några frågor och berättade att han ville ha med min tatuering i den hårdrocksbilaga som skulle komma i början på juni.

Ja, det går inte att säga annat än att Melcher har ett rejält stycke med konst på ryggen. Hela ryggen. Inget småpill. Hela ryggen är det som gäller.


Melcher fick en helsida i hårdrocksbilagan med sitt konstverk.

I textrutan längst upp till höger berättar Melcher om konstverket för Aftonbladets läsare:

- AC/DC är ett band som aldrig går ur tiden. Jag har gillat dem sedan farsan introducerade mig när jag var fem. Det skulle bara ha varit en tatuering på överarmen men det var så mycket jag ville ha med så det blev hela ryggen. Det känns rätt, AC/DC är en stor del av mitt liv. Det var vad som beskriver dem som band som avgjorde vad som kom med - och det som är lite häftigt. Det är bland annat första versen av "Highway to hell" eftersom den passar bäst och en Jack Daniels flaska med R.I.P. och Bon Scott på eftersom han söp ihjäl sig. Absoluta favoriten är blixten som går in i ansiktet på Angus Young. Hela tatueringen har tagit 70 timmar att göra och har kostat några månadslöner, men nu är det klart.

Ja, nu var alltså Melcher klar. Men den stora frågan är ju om Tobbe är klar?

Och vad kommer härnäst i bild- och marknadsföringsväg från oss herrhandbollare i IFK Nyköping? Jag ställer mig frågan och undrar lite smått om det inte börjar bli läge för något åt utvikshållet?! Bara över- eller underkroppar där svetten lackar och vikter pumpas upp. Vet att några av er, som följer bloggen, efterlyst detta för det är något som "utlovats" tidigare och jag vet också att några av spelarna är beredda att ställa upp. Kanske inte på bara underkroppar men, ja, nej, så kul ska vi nog inte ha det i denna blogg. Tror och hoppas att den är nog så kul ändå. Men ge oss några brottarfyspass till så får vi se vad som händer...

Inga kommentarer: