tisdag 7 juni 2011

Adam Lönn lämnar RP Linköping

RP Linköpings talangfulle vänsternia Adam Lönn är förlorad för Linköpingslaget. Efter att ha provspelat med både VästeråsIrsta och Hallby valde Lönn tillslut Jönköpingsklubben med tränare Tobias Nordendorph vid rodret.

På vänsternio får Lönn konkurrens i Hallby av Nyköpingsbekante Jonatan Jepsson. Men Lönn ska nog kunna dunka in en och annan boll även i Allsvenskan. Han gjorde trots allt 96 stycken på 18 matcher den senaste säsongen i ett lag som hade bra spridning på målskyttet. En bra bedrift helt enkelt samtidigt som han är nyttig i försvarsspelet. En åsikt som uppenbarligen också Hallby delar.

***

Väntar på intervjusvar från ett annat land.

***

Andreas "Stocken" Stockenberg, tränare i Alingsås HK, tycker att Treijner & Söderberg ska pallra sig till Alingsås för att kolla in staden, laget och publiken. Berättade detta för Treijner i lördags.

- Ja, vi är på! Blev responsen på det.

***

Lunch med Asp idag på Tandoori House som öppnat upp sedan en tid efter branden på det andra stället. Ett kärt återseende när vi fick moffa i oss av en ordentlig laddning med Shahi Muglai. När vi lagom käkat upp kom IFK Tumbas, tillika Asps brorsa och nya lagkamrat, Hampus på sin gamla firmahoj. Hampus var klar med dagens postrunda.

Sitter gamla takterna i?
- Ja, haha. Redan första dagen kom jag in i det igen. Sitter i ryggmärgen och jag kommer ihåg alla namnen på dörrarna.

Hampus tränar på jobbet med att cykla och springa i trapphus nu under sommaren. På kvällarna tränar han ännu mer och ikväll ska han med och köra lite brottarfys.

***

Asp och Söderberg drar och kör brottarfys ikväll. Under tiden fixar Gee med käket. Efter brottningen ska två trötta själar ta del av Gees matlagning i tv-soffan där Sverige ska lira mot finnarna. Grillat blir det tydligen. Det funkar. Och det funkar att komma hem till dukat bord efter ett hårt pass.

Inga kommentarer: