torsdag 9 juni 2011

De närmsta dagarna

Nu, snart, är det dags för lite träning - igen. 17:30 är det dags för den här brottningsfysen med brottaren Nielsen och kanske att även den stabile Sandberg finns på plats. Han som rullade Tomas Johansson, ni vet. Vi brottas och kör en timme ungefär. Sedan ser vi till att dra från ena sidan stan till den andra, där Sporthallen ligger belägen. Väl där väntar en timme med handboll.

Det om det.

***

Tidigt imorgon kommer ett skönt inlägg med Melcher Melchersson. Missa inte det.


Foto: Tommy Kravljanac, Fotopix

Exklusivt med Melcher på Treijner & Söderberg imorgon fredag.

***

Imorgon tar Niklas "Fogel" Fogelgren studenten. Kärt barn har ju många namn och Bird (Fogel, Fågel, ja ni hajar) är ensammen om att ta studenten nu imorgon i vår a-trupp. Liten blir stor. Bloggen önskar dig ett stort lycka till och hoppas du får en toppendag.


Nu ska Fogel ut och testa sina vingar utanför skolsfären.

***

Och efter fredag kommer lördag. Då är det träning igen. 10-12. Bra start på helgen måste jag säga. Då är det dags att springa lite och kanske att vi får kasta några handbollar också? Och tänk om det skulle bli fotbollsuppvärmning? Wiiwahh, det är så det spritter i kroppen av bara tanken. Senast vi hade fotbollsuppvärmning dominerade Emil Persson med fina mackor in till Melcher Melchersson som inte gjorde några misstag i det öppna målet. Behöver väl inte nämna att de äldre vann - lätt.

Inga kommentarer: