måndag 18 juli 2011

Målvakten Julia Svensson utan lag

En av spelarna som i dagsläget ser ut att kunna bli kvar i stan men som blir utan lag att spela med är damlagets förstemålvakt Julia Svensson.

Julia har varit en mycket viktig kugge i damlaget den gångna säsongen och har stundtals spikat igen i kassen.


Julia gjorde nyligen en bra säsong i målet.

Men nu har hon alltså inget lag att spela i.

- Jag blev ledsen, arg och besviken när jag fick reda på det, säger Julia till bloggen.

Vad ska du göra nu?
- Jag har börjat fundera lite på om det kan vara dags att dra sig från stan. Kommer nog att hålla igång under hösten ifall jag flyttar till en stad som har ett handbollslag. Har inte pratat med de andra tjejerna om hur de ska göra. I höst kommer jag att jobba och som sagt hålla igång med handbollen (träna med F 95, reds anm) fast har blivit lite sugen på fotboll sedan jag började kolla på dam-VM.

Var det väntat?
- Om man tänker efter så kanske man hade det på känn men det är ju inget man vill tro på när det är något man tycker om att göra. Man vill att det ska vara för evigt. Jag hade tänkt att det skulle bli min sista säsong för att sedan börja plugga men nu blir det tidigare än jag tänkt. Fast ska jag vara ärlig vet jag inte om jag skulle kunnat sluta efter nästa säsong heller.

Tråkigt att laget tvingas lägga ner nu när ni hade något stort på gång!
- Ja, det är skittråkigt. Vem vet, vi kanske kommer tillbaka hit och fortsätter det vi startade när vi är lite äldre. Only time will tell.

Inga kommentarer: