söndag 9 augusti 2009

Nr. 2 Simon Skuthälla

Så fortsätter då intervjuerna och den här gången har Simon varit bussig nog att svara på frågorna.



Smeknamn: Olika från dag till dag.
Ålder: 18 år.
Position: M9.

Vad är det bästa med att spela i IFK?
Att det alltid är roligt utanför och på planen, vi har så grymt kul tillsammans.

Vad är förväntningarna på kommande säsong?
Jag tror att denna säsongen kommer vara mycket givande, vi är flera i år som måste ta mer plats och våga ta för sig mer, även jag. Tror många kommer utvecklas mycket detta år. Så jag ser verkligen fram emot en ny säsong.

Vilket lag möter du helst och vilket är tråkigast att möta?
Jag möter helst lag som man får springa mycket till, de laget som har högt tempo. Även de lag man kan spela tuff och hårt mot men det är ändå en bra stämning på planen. De tråkigaste lagen är de som drar ner på tempot så man kommer ur fas, även sådana lag som är tjuriga och som inte går att föra en dialog med. Men spelare som inte går att föra en dialog med finns det i varje lag, det tror jag att vi aldrig kommer ifrån, tyvärr.

Om du inte var handbollsstjärna, vad skulle du vara då?
Då skulle jag spela golf och hålla igång så mkt som möjligt, jobba i hamnen, plugga vidare till något intressant. Men sport är det roligaste som finns så det kommer jag nog aldrig ifrån.

Vilka lag blir topp tre?
Djurgården tror jag blir vassa i år, så dem tippar jag nog som nummer 1, sen tror jag andra och tredje platsen står mellan oss och tyrold. Tyrold har ett ungt starkt lag som spelar snabb och rolig handboll. Många bra juniorer.

Vem blir årets utropstecken i IFK?
Jag tror på Hampus Asp, det gick bra för han förra året men denna säsong känns som det kommer bli hans bästa. Han utvecklas hela tiden och han tränar stenhårt så jag hoppas verkligen att han lyckas ännu bättre denna säsong. Hoppas bara att han inte blir bortpunktad alla matcher;)

Vem vinner interna skytteligan?
Hampus Asp tror jag vinner och det är med många mål.

Hur blir din säsong?
Jag tror den kommer bli bra, jag tror jag kommer utvecklas mycket i år och det känns verkligen som den här säsongen kommer bli grymt rolig. Jag måste våga ta mer plats och tro mer på mig själv men det ska jag nog klar av. :)
Tack för bra svar Simon!

1 kommentar:

Hamp the Champ sa...

Smickrande :)