fredag 7 augusti 2009

Nr. 12 Mikael Andersson

Först ut att bli intervjuad är alltså vår egen Mikael "Smikel" Andersson som delger sina tankar om säsongen som kommer.

Smeknamn: Smikel
Ålder: 27
Position: Målvakt

Vad är det bästa med att spela i IFK?
Har alltid spelat för IFK och kommer nog alltid göra det . Gillar oxå att träffa min kollega Tommy Dräparen på träningarna det är nog det bästa.

Vad är förväntningarna på kommande säsong?
Svårt att säga, många lag vet jag inte ett skit om men onekligen så har vissa lag blivit lite bättre med ett par schyssta värvningar. Tror faktiskt att djurgården kommer infria sina förväntningar att de vinner serien. Tror även att Silwing kommer att komma betydligt högre upp än förra året. Våran egen del så finns det mycket potential, får vi ordning på försvaret så tror jag att vi kan komma top 5 men serien är lång och våran trupp är väl just nu ganska så tunn, hoppas att några av de yngre nu tar chansen att visa att man klarar av att spela div 1 .

Vilket lag möter du helst och vilket är tråkigast att möta?
Roliga lag: Alla lag som försöker att spela en rolig och snabb handboll.Tråkigaste: Såna lag som alltid försöker att dra ned på tempot och bara kasta gris på 9 meter. Pisstråkigt att möta såna.

OM du inte var handbollsstjärna, vad skulle du då vara?
Skulle nog aktivera mig lite mer i korp laget på jobbet. Sen skulle jag leva mitt familjeliv som jag gör just nu. Sonen, tjejen, huset och vänner.

Vilka lag blir topp tre i serien?
1. Djurgården vinner pga bra trupp och framför allt så har de en riktigt bra målvakt i alexander åhlström. Har alltid tyckt att han har varit bra.2.Silwing troja. Om allt stämmer om deras nyförvärv som står på deras hemsida så kommer de att bli farliga. Tycker nog att Vestis förtjänar lite framgång med sina killar.3. Ifk nyköping. Lite med hjärtat men absolut inte en omöjlighet. Får truppen vara intakt och tränar på bra tillsammans så kommer vi bli farliga fast vi har tappat A.Asp.

Vem blir årets utropstecken i IFK?
Jag tror att Axel Eriksson kommer ta ett stort kliv, väldigt snabb och säker i läget kille.

Vem vinner interna skytteligan?
T . Dahlin om han får bli straffskytt. Är en av dem säkraste straffskyttar jag spelat med. Om inte han får ta dem så är väl inte oddsen så stora på att H.Asp kan knipa första platsen.

Hur blir din säsong?
Hoppas på att kunna göra en bra säsong, bara min bajs ljumskar slutar att vara just det bajs... Inte ett dugg bitter på dem alls.

Tack så mycket Micke för fina svar!

1 kommentar:

supporter sa...

Bilder !