fredag 28 augusti 2009

Grym start på Tellus Cup!

Bättre inledning på hemmacupen kan man inte få! Först en stabil vinst mot BK 46 från finska högstaligan där vi presterar bra både framåt och bakåt. Och framför allt vinst mot Hallby med ett par bollar - detta trots att Hallby kommer in fräscha i turneringen medan vi har en match i benen. Två bra skalper får man lov att säga.

En sån här dag vill man ju ge ris till precis alla som varit på plan men jag tycker det är roligast att se hur våra unga spelare går in och tar för sig respektlöst. Ibland springer vi om varandra både framåt och bakåt men vi håller ihop som lag och tar oss ur kniporna tillsammans. Simon är fenomenal idag åt två håll men alla ska ha stort cred. Haking, Göransson och Martin Pettersson gör alla fina kantmål. Victor Brofjord är ju som en tank och krigar otroligt bra och Tornler känns som säkerheten själv i läget. Vi sätter straffar och vi kontrar framgångsrikt i båda matcherna. Gäller dock att inte få vattenskalle nu utan att vi fokar på de kamper som är kvar. Atlas som vi möter 11.30 såg bra ut och störde Eskil länge med tufft försvarsspel. Eskil har ett bra lag också med en bra bredd och bra målvakter.

Måste även nämna att vårt damlag som befinner sig i divison tre höll på att ta en rejäl skalp mot Hallbys damlag hemmahörande i ettan. Torsk med blott en boll vilket lovar gott inför morgondagens kamp mot Eskil. Fortsätt prestera tjejer!

Själv är jag spelledig imorn men räkna med att jag står på läktarplats imorn och hejar! Idag mot Hallby hade vi en bra publik som stöttade och lyfte oss mot segern. Det får mig att riktigt längta till seriepremiär när vi säkert har över 600 huvuden som supportar!

Ses i sporthallen! IFK HEJA!

1 kommentar:

Germe sa...

Ris eller ros. Bra spelade vi(ni) i alla fall!!!