måndag 20 oktober 2008

Matchens delikatess

Kom just på att jag glömde nämna en situation i matchen igår som definitivt får klassas som matchens delikatess. Ställningen är 18-22 till oss men matchen känns långt ifrån avgjord. Vi är i anfall och rullen går ut till Andreas som tar höjd från kanten, väntar ut Brejding och lägger sedan bollen iskallt bakom ryggen, insida stolpe och in i mål. Det är ett sådant avslut man älskar att se gå in (men som man blir helt vansinnig om det inte går in). Så kanske att det är ett-ett mellan Asp och Brejding trots allt - fast med fördel till den senare.

Undertecknad är på bild i tidningen idag. Det ser ut som att jag har svalt bollen. Jag börjar nästan undra om fotografen på SN har något emot målvakter eftersom Mickes bilder inte varit särskilt smickrande de heller. Inte för att jag är särskilt fotogenique men kom igen!

Måste säga att gårdagens två poäng känns lika fina idag! Ska bli skönt att dyka ner på träningen ikväll och känna av den sköna stämningen i laget. Att vi är spellediga helgen som kommer, tror jag kan vara bra då vi får chansen att nöta in våra rörelser än mer utan någon direkt tidspress. Dessutom kommer vi vara dubbelt så laddade inför Tyresömatchen som kommer fredagen den 31 oktober.

3 kommentarer:

Anonym sa...

synd att det inte var SN som tog bilden då.

pelle sa...

Där ser man! Ja oavsett vem som tog bilden kan man ju hoppas på en lite finare bild om det blir en nästa gång. Eller kanske var det som i Top model där en jury säger: This is the best picture of you. haha i så fall är det oroväckande hur dålig jag gör mig på kort!

Anonym sa...

1-1 med fördel Brejding - Typiskt målvakter att hålla varandra om ryggen... 1-1 är väl oavgjort vad jag vet... Han fick ta nåt på slutet när det var över. Fast det är klart, limskottet var väl matchens första avslut så den får jag stå i skamvrån för. =) Skönt med fyra vinster iaf.