lördag 11 oktober 2008

Finspångs HK - HK Extra

Det där extralaget var i dag borta i Finspång för att lira lite boll och gjorde det på ett klart godkänt sätt. Tråkigt nog räckte det inte hela vägen för oss den här gången heller. Sett till de tidigare matcherna var det ändå ett klart fall framåt. Alltid lika skönt med de lägre divisionerna när man får 10 minuter att värma på plan. Lyckligtvis hade vi IFK:s damer att titta på innan och de tog en fin seger!

Inledningsvis är vi bra med i matchen och vi växlar ledning fram till den tjugonde minuten. Sedan fipplar vi lite i offensiven och vips tappar vi till fyra bollars underläge i paus. Känslan är ändå att vi kan vända det här i andra. Det ligger heller inte så långt borta men tre bollar är det närmsta vi kommer. Sedan är det nytt fippel framåt samtidigt som vi inte får riktigt träff på dem bakåt. Har inte riktigt koll på var det slutar resultatmässigt och egentligen är det inte intressant. Kommande helg bjuder på två kamper för Extra och mycket möjligt att första poängen kommer då!

Skulle jag utse en matchens lirare för oss skulle det vara Mackan. Jobbar på bra och är även duktig i defensiven. Men det var helt okej kämpaglöd i hela laget och med lite mer träning så kommer poängen att trilla in.

I övrigt tycker jag som ny här i trakten att det är härligt att få möjligheten att botanisera bland orterna i sörmlandsregionen. Vem hade trott att jag skulle få skita på O'Learys i Finspång för tre månader sedan? Inte särskilt många kan jag säga.

Slutligen vill jag ge stort cred till Haking som på ett fräckt sätt kontrade ikapp vår bil i korsningen vid Stockholmsvägen och öppnade bakdörrarna! Det är den här typen av företagsamhet som gör att han nu finns med i A-laget. Strongt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Pelle, vem kunde tro att en gammal "shit break" som du skulle våga dig på att klubba på en offentlig mugg i Finspång! Du har verkligen klippt navelsträngen till din ex-sambo nu! Jag gläds med dig!