måndag 6 oktober 2008

Dagen efter...

Ja, om vi kände av segerruset igår kan man väl säga att dagens träning var som en klibbig bakfylla. Vi kommer aldrig upp i något direkt tempo och en efter en droppar av på grund av krämpor. Lyckligtvis är det här måndagsträningen och inte torsdagsträningen så vi har hela veckan på oss att lyfta oss.

Fotbollen vanns än en gång överlägset av det äldre gardet. Minns inte den exakta slutställningen men runt 7- eller 8-1 slutade det på. Till en början hade vi Drott i kassen som faktiskt höll nollan idag. När sedan Lennartsson sprungit sönder sig bakåt fick Drott byta lag. Glädjande för oss äldre valde han att trots ny lagtillhörighet fortfarande rensa åt oss i försvaret. Cred till Simpa att han satte en boll efter att de yngre haft ca. 200 halvchanser. Vi äldre satsar snarare på att anfalla i flock och ta hjälp av varandra. Det är nästan kusligt hur effektivt bollen flyttas för att hela tiden nå en friställd kille som kan bara kan gå in och dräpa!

Nåväl. Imorn är en ny chans att visa upp sig nere i sporthallen och förhoppningsvis är det lite piggare ben då. Ses i hallen boys!

Inga kommentarer: