fredag 24 oktober 2008

En stjärna är född!

Då var jag tillbaka igen efter några dagars frånvaro från bloggandet. Igårkväll låg tjänsten nere och hindrade mig från att skriva. Jag får därför fatta mig lite kortare nu. Hur som helst har vi haft två bra träningar i veckan med både teknikträning och spel. Inställningen har varit bra trots att nästa match är först om en vecka.

Ett annat plus är att vi har fått nya fina träningsställ att svettas i! Det är vi oerhört tacksamma för. Utan att egentligen veta, säger jag ändå att vi nu är det snyggaste laget i divison ett - sett till kläderna då.

Jag får även ta att gratulera Soto i efterskott för både 18-årsdagen men främst till körkortet. Nu vet jag vem jag kommer att ringa vid 3-hugget på lördagsnätterna för skjuts hem. (På matchfria helger naturligtvis!)

Veckans roligaste besked är naturligtvis att Smike lyckats - i samarbete med sin Malin då - skapa en kommande handbollstalang! Det blir ett rungande sjungande: Hurra, hurra, hurra HURRA!!!! Stort grattis kompis!

Mitt i all denna glädjeyra och familjefest passar jag på att dra mig hem till slätterna i väst för att besöka mina egna nära och kära. Missar därför några träningar och blir först i tjänst på torsdagsträningen. Men, snappar jag upp något, eller har något annat av intresse att skriva, gör jag självklart det. Ha nu alla en trevlig helg!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack Pelle! Och för alla som inte är insatta i Soto-problematiken, så är Soto = Lennartsson