måndag 30 november 2009

Man har så roligt som man gör sig!

Två kommentarer i förra inlägget får mig att sätta mig och författa lite nytt. Den förste anonyme torde vara en Tyroldsupporter alternativt spelare och den andre är en blåvit broder eller syster. Tyrold bättre än oss? Ja, i söndags var Tyrold bättre än oss - vad annat kan man säga? Men så som vi lirade då skulle ett flickgäng födda -98 vara bättre så det är väl inget att slå sig för bröstet över. Årets upplaga av IFK kommer gå på pumpen oftare än ifjol men har fortfarande förmågan att slå alla lag i serien när det går som det ska. Säsongen är lång och man möts två gånger så vi får väl se hur det ser ut fram i vår.

Den andra kommentaren fick mig att skratta gott och helt klart är det så att man inte ska vältra sig i skiten. Det är trist att förlora men det är jävligt roligt med handboll och det är därför man lägger ner så mycket tid på det. Och som den ruggigt anonyme IFK:aren nämnde så har slitet från vår förra säsong resulterat i framgångar i Succés idrottsgala. Årets lag och årets målskytt kunde vi stoltsera med och sedan var det något pris till om jag inte minns fel. Grattis till föreningen, grattis till oss i laget, och stort grattis till Andréas Assssp som med sina 199 mål i serien samt X antal i kvalet verkligen är en värdig vinnare!

Sen vill jag bara påtala att idag är sista skitdagen i den här skitmånaden som heter november. Det är den värsta månaden på året och nu är den äntligen över. Föga förvånande var det en måndag som fick avsluta det här helvetet men det var väl tänkt som ett sista långfinger antar jag. Idag ser jag fram emot att träffa gubbsen på träning och lite oavsett vad det blir tänker jag njuta av mina kamraters sällskap.

Inga kommentarer: